• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Billie Jean King Cup se joaca la Cluj – Napoca

Meciul România – Italia, din Grupa Mondială a ”Billie Jean King Cup”, se joacă la Cluj-Napoca, în 16 și 17 aprilie 2021

Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfășoară Fed Cup by BNP Paribas) dintreRomânia și Italia, din 16 și 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, pentru acest meci, echipa României revine înSala PolivalentădinCluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia.

Billie Jean King Cup la Cluj

 

Această întâlnire cu Italia a fost programată, inițial, în 17 și 18 aprilie 2020, dar în actualul context al Pandemiei de Coronavirus COVID-19, s-a decis reprogramarea ei.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King by BNP Paribas.

Municipiul Cluj-Napoca a reprezentat, în ultimii ani, ”Acasă”, pentru echipele naționale de tenis ale României, iar primarul Emil Boc are un mesaj pentru fetele noastre: ”Le așteptăm din nou „acasă”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiție de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, așadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj și sperăm să putem susține naționala cu toată forța noastră chiar din tribune! Hai România!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*