• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Sports Festival nu va avea loc în luna iunie

Sports Festival 2021

Va fi stabilită o nouă dată pentru Sports Festival. Evenimentul nu va avea loc în iunie 2021

Cea de-a treia ediție Sports Festival nu va avea loc la data clasică, în iunie 2021. Deși primele două ediții ale festivalului au avut loc în luna iunie și au strâns peste 150.000 de participanți, ediția programată pentru 2021 va fi organizată la o dată ce urmează să fie stabilită.

Ne dorim să organizăm un festival în condiții de deplină siguranță și așteptăm directive clare date de autorități vizavi de organizarea marilor evenimente. În același timp, consultăm calendarele sportivilor și a marilor competiții internaționale. Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediție Sports Festival așa cum ne-am dorit-o și care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României, un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile.

După un an care ne-a determinat să spunem time-out, 2021 a început cu multe semne de întrebare. Ne este dor de aplauzele fanilor, de emoțiile din tribune, de competiții, de entuziasmul dat de încercarea unui nou sport sau de întâlnirea cu campionii noștri. Sportul așa cum îl știam s-a reconfigurat momentan. Însă el ne învață să ne adaptăm constant și să depășim obstacolele ce se ivesc în cale.

sports festival

Acum, mai mult ca oricând, este important să promovăm mișcarea și un stil de viață sănătos. Aceasta este și misiunea noastră și ne vom revedea în curând în număr cât mai mare pe stadion sau la linia de start.

Sports Festival este cel mai mare eveniment dedicat sportului din România și înseamnă meciuri demonstrative, inițiere gratuită în peste 30 de sporturi, întâlniri cu mari campioni și profesioniști din domeniul sportului, demonstrații sportive și competiții pentru amatori.

One Reply to “Sports Festival nu va avea loc în luna iunie”

  1. […] See you next year. Keep playing!  Sports Festival se reprogramează Sports Festival se reprogramează […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*