• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Expoziția The Third Eye – fotografie cu telefonul mobil

Expoziția The Third Eye

Expoziția The Third Eye – fotografie cu telefonul mobil

Expoziția The Third Eye are loc în cadrul galeriei Cluj Art, str. Paul Chinezu, nr. 4, ora 18:00

Ai văzut un peisaj pe care ai vrut să-l imortalizezi? Poate un cadru în plină mișcare? Dar fotografia aia făcută acelei prietene d-ale tale de care ești mândru cum a ieșit? Sau poate ai surprins un unghi neașteptat de plăcut ochiului într-o fotografie pe care le-o arăți tuturor cunoscuților?

Ai scos repede telefonul, ai deschis camera și iată-te cum te joci cu diferite unghiuri și edit-uri pentru a ieși cea mai frumoasă fotografie. Vrem și noi să le vedem! Și nu oricum, ci într-o expoziție în care contactul iubitorilor de artă să fie autentic, față-n față cu fotografia ta făcută cu telefonul. O expoziție în cadrul căreia se adună cele mai reușite fotografii realizate cu telefonul mobil, care va lua forma unei păduri de pixeli în care te poți pierde.

Expoziția The Third Eye

La finalul expoziției vor exista 3 premii pentru 3 dintre expozanți. Câștigătorii vor fi aleși prin vot de către publicul care vizitează expoziția. Unul dintre premii include o expoziție personală în cadrul galeriei Cluj Art.

Dacă îți surâde ideea de a-ți vedea fotografiile pe simezele unei galerii de artă, în discuția event-ului ai regulamentul de înscriere.

Say cheeese! and smile!

Expoziția poate fi vizitată pana în 27 februarie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*