• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Urmeaza-ti pasiunea pentru muzica cu Danny Avila

cu Danny Avila

Urmeaza-ti pasiunea pentru muzica cu Danny Avila

Fie că te afli la început de drum sau ai deja o istorie în domeniul muzical, cu siguranță visezi la ceva nou. Pachetele noastre epice vin să-ți transforme noul an în momente de neuitat, cu muzica produsă… chiar de tine! În 2021 ai parte de un nou început! Fiecare pachet achiziționat îți oferă automat șansa de a învăța direct de la Danny Avila și de la DJ Faibo X, și de a-ți împlini visul de a fi chiar tu un DJ remarcat.

Pachete epice pentru DJ

Tot revine acea dorință de a ieși din tipare și de a avea acel Setup de DJ pe care ți-l dorești de ceva vreme? Acum ai ocazia să-ți urmezi pasiunile! Am pregătit pentru tine o serie de pachete de DJ Epice, de la cele mai simple și portabile până la setup-urile prezente pe scenele de la Untold.

Și dacă te întrebi ce vei face singur cu atâtea butoane și funcții, nu-ți face griji, avem o surpriză pentru tine!

La achiziția oricărui pachet, vei beneficia instant de un kit educațional by DJ Faibo X și de acces la un live learning session cu Danny Avila.

Fie ca ești începător, sau deja la un nivel avansat, unul dintre cei mai faimoși DJ din lume este pregătit să îți dezvăluie secretele DJ-ilor și producătorilor de top, în cadrul unui curs care va avea loc pe 27 sau 28 ianuarie. Trebuie doar să selectezi nivelul dorit și să te pregătești să învârți butoanele.

Music makes the magic real!

Pachete și mai epice pentru Producție Muzicală

Te-ai gândit vreodată la ceea ce implică munca unui Producător Muzical? Iată că pe lângă multe alte calități, acesta este cel care trebuie să cunoască atât partea tehnică a lucrurilor, cât și zona de creație. Practic pe lângă rolul său de producător, el poate fi și DJ, creionându-și astfel o marcă proprie. Și pentru că știm cât de importantă este aparatura, ne-am gândit că sărbătorile nu pot trece neobservate, fără magia muzicii. Am pregătit astfel lista perfectă de instrumente menite să transforme pasiunea în cel mai epic job.

Fiecare pachet vine însoțit de un curs ce explică producția muzicală în detaliu. De la ce setup să alegi, la cum să îl instalezi, care sunt funcțiile de bază și cum să faci primul tău beat. O să înveți totul împreună cu DJ Faibo X.

La achiziția oricărui pachet, vei beneficia instant de un kit educațional by DJ Faibo X și de acces la un live learning session cu Danny Avila.

Fie ca ești începător, fie că ești deja la un nivel avansat, unul dintre cei mai faimoși DJ din lume este pregătit să îți dezvăluie secretele DJ-ilor și producătorilor de top, în cadrul unui curs care va avea loc pe 27 sau 28 ianuarie. Trebuie doar să selectezi nivelul dorit și să te pregătești să învârți butoanele.

Are you ready to bring back magic?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*