• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Program special pe Muntele Basmelor

Program special pe Muntele Basmelor de la Buscat (jud.Cluj), în vacanța de primăvară

 

Activități în aer liber, locuri de joacă, personaje fantastice și cel mai mare balaur din Europa îi așteaptă pe copii și părinți

Odată cu ameliorarea vremii și cu începerea vacanței de primăvară, Muntele Basmelor va funcționa conform unui program special și va fi deschis și în timpul săptămânii, în perioada 1 – 3 mai.

cover event Muntele Basmelor

1 & 2 mai – deschis între orele 10:00 – 19:00

3 mai – deschis între orele 10:00 – 18:00

4 & 5 mai – ÎNCHIS

Administratorii mai anunță și că restaurantul Cota 1600 va fi deschis pe perioada de funcționare a parcului, iar parcarea va fi gratuită pentru vizitatori. Familiile care doresc să viziteze Muntele Basmelor nu trebuie să facă rezervare prealabilă.

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult. Biletele  pot fi cumpărate online, de pe site, sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc.

Muntele basmelor (1)

Parcul dispune de ateliere interactive, căsuțe în copaci, tobogane, jocuri pe parcursul unui traseu montan de 2.5 km, toate proiectate special pentru dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Întreg traseul este presărat cu peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create în România, de până la 7 m înălțime. Aceste personaje sunt prezentate într-un mod interactiv, cu accent pe descoperire și aventură, oferindu-le copiilor șansa de a-și folosi imaginația și creativitatea într-o atmosferă distractivă și relaxantă.

Administratorii apreciază că durata de parcurgere a traseului variază între 2 și 4 ore, în funcție de abilitățile și condiția fizică a fiecărui participant.

Muntele basmelor (3)

Parcul de amuzament a fost amenajat în cadrul domeniului schiabil Buscat, în Munții Apuseni, la 1.677 m altitudine. Aici, copiii vor fi întâmpinați de personaje de basm, precum balauri, cel mai mare dragon din România (5 m înălțime), giganți, yeti (3 m înălțime), șapte dinozauri, unicorni și multe altele, toate pregătite pentru a-i transpune în lumea captivantă a basmelor. De altfel, Muntele Basmelor este singurul parc de amuzament din România unde pot fi găsite personajele fantastice din basmele și poveștile copilăriei.

Muntele Basmelor

Buscat Resort este un complex turistic situat în inima Transilvaniei, în apropierea municipiului Cluj-Napoca. Resortul oferă o varietate de activități recreative și sportive atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară, incluzând schi, snowboard, ciclism, hiking și multe altele. Parcul Muntele Basmelor este o completare a ofertei diverse pe care acest complex o pune la dispoziția vizitatorilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*