• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Primele 500 de abonamente la Cluj Symphony Experience 2024

Primele 500 de abonamente la Cluj Symphony Experience 2024

Primele 500 de abonamente super early bird la Cluj Symphony Experience s-au scos deja la vânzare. Festivalul revine în Parcul Etnografic și în 2024

 

Bilete în alb, la festival! 500 de persoane vor avea ocazia să se bucure de cel mai mic preț pentru ediția de anul viitor Cluj Symphony Experience. Organizatorii au început o campanie cu cele mai mici prețuri pentru ediția din 2024.

Abonamentele sunt disponibile pe entertix.ro, iar prețul de 200 lei/abonament va fi valabil doar la primele 500 de abonamente și va oferi acces la 3 zile de eveniment.

“Vrem să le dăm ocazia fanilor înfocați să-și rezerve încă de pe acum locul la festival. Vom avea 3 zile de concerte, activități, ateliere și experimente muzicale care mai de care. Deja am început să schițăm programul și activitățile. Dacă anul acesta v-a plăcut, când abia ne-am încălzit rotițele și ne-am calibrat pe un eveniment de 3 zile, la anul o să vă placă și mai tare!”, anunță Flavius Buzilă, organizatorul Cluj Symphony Experience.

Cluj Symphony Experience 2024

El spune că ar vrea să păstreze aceeași perioadă ca în 2023, după jumătatea lunii septembrie, iar Parcul Etnografic va fi cu siguranță locul de desfășurare. “Ne-a plăcut foarte tare aici, iar prin mesajele pe care le-am primit de la public, am primit multe încurajări să revenim și la anul în același loc, așadar în Parcul Etnografic va fi și ediția din toamna lui 2024”, afirmă Flavius Buzilă.

Weekendul trecut, Cluj Symphony Experience a adunat în Parcul Etnografic peste 4.500 de persoane care s-au bucurat de concertele, activitățile și momentele spectaculoase pregătite de organizatori.

Anul acesta evenimentul a beneficiat de concerte extraordinare – Cargo, Subcarpați și Alternosfera Theatroll – în care formațiile au fost acompaniate de orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania și de muzicieni din Chișinău.

Cluj Symphony Experience

Experimente și concerte, zone de relaxare și activități diverse

În cadrul ediției din acest an, pe scena principală din Parcul Etnografic au urcat Subcarpați, Alternosfera și Cargo (dirijor și orchestrator pentru concertul Cargo: maestrul Marius Hristescu). Trupele au fost acompaniate de orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania și muzicieni din Chișinău.

În plus, au existat zone dedicate muzicii clasice, s-au făcut incursiuni cu vioara electrică în muzica lui Bach, s-a cântat rock alternativ acustic, iar participanții au urmărit trei scurtmetraje de film mut în timp ce  trupa Zephyrus a interpretat live coloana sonoră într-o manieră unică.

Un alt moment gustat intens de public a fost concertul Emeric Imre Trio, când publicul s-a adăpostit de ploaie și a cântat alături de artist celebrele piese folk. Nu în ultimul rând, “Mărgăritare din popoare” a propus o călătorie muzicală unică de la fado simfonic la folclorul românesc cu Adriana Berezovski & Orchestra.

La toate aceste concerte, s-au adăugat zone de relaxare și de activități: Fântâna dorințelor, târg de vinuri, ateliere, târg vintage, activități pentru copii, Copacul vieții, Curtea I see you, I see mee, șezătorile Cercului Întreg, Curtea Back to Bach – o călătorie în timp, unde preț de câteva ore publicul s-a bucurat de vechii maeștri Bach, Verdi, Chopin, Mozart, Beethoven, Brahms, Liszt.

Detalii despre ediția de anul viitor și abonamente găsiți pe https://www.entertix.ro/evenimente/18715/cluj-symphony-experience-2024-tba-parcul-etnografic-national-romulus-vuia-cluj-napoca.html.

 Symphony Experience 2024

Cluj Symphony Experience este un eveniment organizat de către Asociația Cultural-Artistică Hara și Bigtime Production,  susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*