• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Killa Fonic si Elena Gheorghe la TiMAF 13

TIMAF 13

TiMAF 13 – Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania, aniversează 13 ani.  Iar pentru cea de-a 13-a ediție TiMAF am gândit evenimente care pun accent pe arta urbană (ne place sa fim bold), dar și evenimente care pun în valoare, latura clasică a acesteia.

Am deschis TiMAF cu un nou roman. Ne-am făcut o tradiție din a o avea alături, pe scriitoarea Hanna Bota, la fiecare ediție. Anul acesta, Hanna ne-a provoacat la o discuție deschisă, plecând de la cel mai nou roman al său: ,,Trei femei, cu mine, patru” –  Patru povești. Patru femei. 100 de ani de istorie, care vin să prezinte puterea schimbării și influența ei, de la o generație la alta.

În weekendul 20 – 22 octombrie vă așteptăm la Iconic Garden, din incinta Iulius Mall. Cu un program dedicat pentru toate vârstele, TiMAF vă invită să vă bucurați de spectacole de magie și teatru de păpuși, concert live sustinut de Be Right Band și să descoperiți atelierele creative.

Împreună cu Bas Tattoo, ne-am propus, pe 29 octombrie, să oferim un cadru educațional, pentru o întâlnire cu profesioniști tatuatori, care să dezvăluie practica tatuării și dimensiunea artistică și estetică a acesteia. Preț de câteva ore, salonul Bass Tattoo&Piercing va fi gazda unei experiențe, care ii va trece, pe cei interesați, prin toate etapele unui tatuaj.

Și pentru că suntem îndrăgostiți ireversibil de muzică, am gasit oameni și locuri care împărtășesc iubirea pentru muzică și care și-au făcut un obiectiv din a o prezenta lumii, în cele mai frumoase forme ale ei. Am făcut echipă cu și și ne-am propus ca în perioada 23 – 31 octombrie, să-i dăm muzicii o casă, care îi face cinste și care o prezintă în forma ei pură și la cea mai înaltă calitate! MuFA – Music First Addiction, își deschide oficial ușa, pentru cea de-a 13-a ediție TiMAF și este singura locație (din câte știm noi) din Cluj, care oferă audiții muzicale la cele mai inalte standarde (HI-FI pentru cunoscători).

Am spus deja că pentru TiMAF 13 punem accent pe arta urbană. Și pentru că ne plac artiștii nonconformiști, avem plăcerea, să-l invităm pe scenă, în 4 noiembrie, pe . Muzica lui Killa Fonic, atinge o gamă variată de stiluri. Influențele trap, vibe-urile hiphop și versurile inspirate de stradă, aduc o versatilitate sound-ului lui Killa Fonic, acesta având capacitatea să schimbe între toate stilurile și să creeze de la hit-uri radio, până la piese cu aromă de rock underground.

Închidem TiMAF 13 cu un super concert, susținut de ! Pe 10 noiembrie, ne bucurăm de ritmuri pop, latino și armănești, alături de una dintre cele mai memorabile voci, din industria românească.

Întregul program si mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook TiMAF.

Ce-a dea 13-a ediție TiMAF este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Cluj și a Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*