• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Corul Madrigal | Concert Extraordinar de Paște la Cluj-Napoca

Concert Extraordinar de Paște

Corul Madrigal | Concert Extraordinar de Paște la Cluj-Napoca

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul clujean la Concertul Extraordinar de Paște susținut la emblematica Biserică Sfântul Mihail, din Piața Unirii din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 19:00, și îl va avea ca invitat special pe omul de cultură Constantin Chiriac.

 

Biletele la concert pot fi achiziționate online, pe platforma Bilete.ro [https://s9.ro/1zvq].

 

Concertul Extraordinar de Paște este un eveniment dedicat sărbătorii fundamentale a creștinilor, care invită spectatorii la introspecție și regăsirea unor înțelesuri universale. Conceput pentru a reliefa prin muzică și artă dramatică simbolismul Învierii Mântuitorului, evenimentul construiește o poveste sonoră despre vremuri esențiale ale umanității, o istorie amplificată dramatic prin textele aduse publicului de actorul Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

 

Programul de concert include lucrări de muzică sacră din repertoriul românesc și internațional, în interpretarea unică a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Evenimentul se va desfășura în premieră pentru publicul din Cluj-Napoca, după ce va fi prezentat în cadrul Stagiunii de primăvară – Madrigal 2024, la București.

 

Conceptul concertului este creat de Emil Pantelimon, regia muzicală este semnată de Gabriel Scîrlet, scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar proiecțiile video lui Dorin Popovici

Date

Apr 20 2024
Expired!

Time

19:00 - 21:00

LOCATIE

Biserica Sfântul Mihail
Biserica Sfântul Mihail, QHCQ+3R, Piața Unirii, Cluj-Napoca 400015
CATEGORIE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*