• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

ALTERNOSFERA lansează Bonjour Madame în Cluj-Napoca

Alternosfera Cluj Bonjour Madame

ALTERNOSFERA lansează Bonjour Madame

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat recent BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album.

 

Vineri, 20 ianuarie 2023, ALTERNOSFERA va susține un concert electric pentru fanii din Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în /FORM Space iar biletele se pot achiziționa de pe platforma www.iabilet.ro.

Despre piesa Bonjour Madame, Marcel Bostan declara, la momentul lansării:

Bonjour… nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie… sau doar un Adio pe final de toamnă…

 

Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!

Videoclipul piesei BONJOUR MADAME este regizat de către Roman Burlaca, scenariul îi aparține lui Marcel Bostan – solistul vocal și liderul Alternosfera, iar Raluca Aprodu, o foarte cunoscută tânără actriță de teatru și film, joacă personajul principal.

 

L-am cunoscut pe Marcel pentru prima dată într-o parcare 🙂 Amandoi aveam de alergat în ziua aia. Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oară într-o mașină. 3 minute mai târziu vorbeam despre unde și când putem să filmăm videoclipul. Și povestea nu e prezentată pe scurt. Fix așa a fost. Pentru că sunt momente în viață în care nu trebuie să te gândești prea mult la un lucru. El pur și simplu se întâmplă: firesc, frumos și cu bucurie. Dacă e să fac o comparație, a fost cel mai firesc și plăcut “First date” profesional din viața mea.

Raluca Aprodu, actriță

Regizorul videoclipului, Roman Burlaca:

A fost un proiect important pentru mine, cunoșteam muzica Alternosfera încă din copilărie și mi-am dorit să ajung să fac ceva pentru ei. Când mi-a arătat Marcel pentru prima dată piesa am simțit-o din prima și am văzut până la capăt cum trebuie să arate tipologia și trăirile femeii din poveste. Iar când a venit Marcel și a propus-o pe Raluca Aprodu în rolul principal, eram sigur că va ieși un clip pe măsură. Este extrem de frumos să poți crea alături de actori care aduc plus valoare proiectului.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

Recent, Alternosfera a susținut un concert memorabil pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca – parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

ALTERNOSFERA lansează Bonjour Madame

INFO BILETE:

 

Biletele se pot achiziționa din rețeaua www.iabilet.ro:

https://www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-bonjour-madame-form-space-80506

la următoarele prețuri:

– primele 200 de bilete: 89 de lei

– următoarele 200 de bilete: 99 de lei

– presale: 109 lei

– la intrare: 130 lei

PROGRAMUL SERII:

  • open doors: 19:00
  • concert: 21:00

Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*