• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Reguli de acces pentru Untold 2021

Magia Untold 2021 , Reguli de acces pentru Untold 2021

Acces Untold 2021

Acces Untold 2021 se face doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 ( Green Pass ) sau testare rapida antigen.

Untold este primul eveniment din Romania care permite accesul exclusiv cu Green Pass sau testare rapida antigen.

Fanii Untold vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. În acest fel, organizatorii Untold își păstrează angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global. Astfel, participanții se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival. Ei trebuie să vină cu actul de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conțină:

  • fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;
  • fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Certificatul Digital EU COVID-19 poate fi descărcat de pe pagina:  https://certificat-covid.gov.ro./guides.

Cei care se testează (antigen rapid) în centrele sau clinicile furnizorilor medicali autorizați ai festivalului Untold primesc automat după testare brățara care atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ. Aceștia nu trebuie să mai prezinte Certificatul Digital EU COVID-19 la intrarea în festival, dar trebuie să aibă la ei dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, și actul de identitate pe toată durata evenimentului. Centrele și clinicile furnizorilor medicali autorizați vor fi disponibile în perioada următoare pe untold.com.

Untold este primul eveniment din România la care se intră exclusiv cu Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) sau cu testare rapidă antigen. Astfel, organizatorii iau toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să fie organizat în cele mai bune și sigure condiții, iar fluxul de participanți să fie unul rapid și să respecte toate condițiile de siguranță și sănătate publică. Certificatul verde electronic este un document agreat la nivel european, generat printr-un sistem informatic care atestă că deținătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de COVID-19.

Minorii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani trebuie să prezinte rezultatul unui test negativ (antigen rapid sau RT-PCR) sau dovada trecerii prin boală, precum și certificatul de naștere. Cei care au între 12 și 14 ani trebuie să prezinte dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test (antigen rapid sau RT-PCR) și certificatul de naștere. Participanții care au între 14 și 18 ani pot intra la festival cu dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test (antigen rapid sau RT-PCR) și cartea de identitate.

Toți fanii vor fi termoscanați la intrarea în festival și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască și să dețină un act de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid. Autoritățile și organizatorii pot oricând, în cele 4 zile de festival, să solicite și să verifice autenticitatea acestor documente.

Participanții care prezintă documente false, fie că este vorba de adeverințe false de vaccinare, de trecere prin boală, dovezi care să ateste rezultatul testului sau Certificate Digitale EU COVID-19, constituie fapte de infracțiune, care pot fi pedepsite cu până la 3 ani de închisoare, pentru fals și uz de fals, conform Codului Penal.

Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie și este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională din acest an. Detalii pe untold.com.

3 Comments

  1. Sint cetatean german imoreuna cu bauatul meu avem APPul european in care este cidul QR si confirmata vaccinarea. Acest APP este revunoscut in total Europa inclusiv la aeroporturile romabesti. Super ca nu aveti pretrntia Sa cobor un APP in care se cer date pe care un cetatean strain nu le are. Avem certificate de vaccinare, avem APP european recunoscut. Daca nu recunoasteti rugam reimbursarea banilor pentru bietete. Mentionez ca alti cetateni straini sint in aceiasi situatie si unii nu vorbesc limba romana ca mine.

    1. Daca aveti App si cod QR este OK.

  2. Cu masca pe toata durata festivalului? Ati înnebunit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*