• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

DOAR 3 ZILE PÂNĂ LA DISCOTECA ’80

3 ZILE DISCOTECA ’80

MAI SUNT DOAR 3 ZILE PÂNĂ LA DISCOTECA ’80 CLUJ, EDIȚIA 2022

Mai sunt doar 3 zile până când SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO ȘI FRANCESCO NAPOLI vor urca pe scena DISCOTECA ‘80 CLUJ, în cadrul celei de-a 5-a ediții a evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2022, la Sala Polivalentă BTarena.

„Am numărat zilele, efectiv, până la această ediție. Suntem nerăbdători să ne întâlnim și reîntâlnim cu fanii DISCOTECA ‘80 CLUJ, cărora le mulțumim că ne-au rămas alături. Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de cele șapte concerte pe care le-am pregătit pentru acest an.”, declară Levente Sánta, directorul evenimentului.

ORDINEA CONCERTELOR:

 • 19:00 – FRANCESCO NAPOLI
 • 19:40 – MAURO
 • 20:20 – AFRIC SIMONE
 • 21:00 – KAOMA
 • 21:40 – IVANA SPAGNA
 • 22:20 – LIAN ROSS
 • 23:00 – SARAGOSSA BAND

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, așa cum sunteți deja obișnuiți, de un DJ care va avea în playlist mari hituri ale anilor ’80. Durata DISCOTECA ’80 CLUJ, ediția 2022, va fi de aproximativ cinci ore.

Spectatorii care vor participa la show sunt rugați să respecte câteva reguli importante:

 • Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17:30. Recomandăm spectatorilor să ajungă la Sala Polivalentă BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.
 • La intrarea în BTarena, posesorii biletelor vor primi o brățară de acces cu inscripția LOCURI ÎN TRIBUNE, PARTY ZONE A sau PARTY ZONE B (după tipul biletului achiziționat), care le vor permite accesul în sala de concert.
 • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente BTarena va fi închisă din motive de securitate, însă va putea fi utilizată parcarea Cluj Arena.
 • Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către Backstage Production SRL prin intermediul vendorului autorizat Iabilet.ro.
 • ATENȚIE! Nu cumpărați bilete din alte surse decât cele menționate mai sus! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
 • Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor* conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml), parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile și a camerelor GoPro), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
  *Produsele de uz medicinal sunt permise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și se află în cantitate de maxim o doză zilnică.
 • Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

Întregul regulament de acces la eveniment se găsește AICI.

Despre artiști

SARAGOSSA BAND

Saragossa Band a devenit cunoscută în anul 1978, odată cu lansarea piesei ”Big Bamboo“. Au urmat apoi melodii precum ”Rasta Man“ şi ”Zabadak“ care au ocupat în scurt timp prima poziţie în topurile muzicale din Germania. Următoarele piese, ”Red Ginger“ şi ”Aiko Aiko“ au deţinut şi ele poziţii fruntaşe în topuri, însă hitul pentru care trupa este îndrăgită şi astăzi este ”Agadou“.

LIAN ROSS

Lian Ross este o cântăreață și compozitoare europeană Hi-NRG/Eurodisco, cunoscută pentru hiturile sale celebre „Say You’ll Never”, „Fantasy”, „Scratch My Name” și „It’s Up To You”, hituri care i-au garantat un succes mondial și recunoaștere internațională până astăzi.

IVANA SPAGNA

Ivana Spagna, cunoscută și sub numele de Spagna, este o cântăreață și compozitoare de origine italiană. Primul ei single solo a fost ”Easy Lady”, single cu care a înregistrat un succes imens în toată Europa. Apoi a urmat „Dance, Dance, Dance” în 1987 și ”Call Me”, care a avut, de asemenea, parte de un succes uriaș.

AFRIC SIMONE

Afric Simone este un vocalist, muzician, artist de performanță, multi-instrumentist, dansator și animator mozambican. Acesta a intrat în topurile europene cu primul său hit, ”Ramaya”, în 1975, care a fost urmat de o altă melodie foarte populară în toată Europa, ”Hafanana”, lansată tot în același an.

KAOMA

Kaoma este o trupă francezo-braziliană înființată în anul 1988. Formația a cunoscut succesul un an mai târziu, 1989, cu celebrul cover ”Lambada” care s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume, dar mai ales în Europa unde a ajuns pe locul 4 în UK Singles Charts.

MAURO

Mauro este un cântăreț italian cunoscut pentru melodiile lui în stilul italo-disco. În a doua jumătate a anilor ‘80 a lansat mai multe melodii de succes care sunt ascultate și acum – ”Lady Africa”, ”Ole Ole” și, bineînțeles, hitul său principal – ”Buona Sera Ciao Ciao” (1987). Acestea au răsunat în toate discotecile anilor ‘80  din Europa și URSS.

FRANCESCO NAPOLI

Solistul italian Francesco Napoli a devenit faimos prin lansarea melodie ”Balla Balla”, cel mai mare hit al său, care s-a vândut în peste 12 milioane de copii în 44 de țări. Piesa a ajuns în top 5 American Billboard Charts. Apoi și-a continuat cariera cu alte hituri de Top Ten, ca: ”Lady Fantasy”, ”Marina Marina” cu foarte mare succes, mai ales în Spania, Italia, Franța, Austria, Suedia, România, Norvegia, Finlanda, Cehia și Ungaria.

3 ZILE DISCOTECA 80 CLUJ

DISCOTECA ’80 CLUJ se va afla la a cincea ediție. În septembrie 2021, la a parta ediție a evenimentului, mii de oameni veniți din întreaga țară și din străinătate au dansat și s-au simțit extraordinar la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de BONEY M, The Show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID și ERUPTION. În septembrie 2019, la a treia ediție, spectatorii s-au distrat la concertele Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În 2018, într-o Polivalenta de asemenea plină-ochi, au cântat spre încântarea publicului Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox, iar în 2017, la prima ediție, iubitorii muzicii anilor ‘80 au fost fascinați de concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe website-ul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*