• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Ziua Copilului la Muntele Basmelor

Ziua Copilului la Muntele Basmelor

Ziua Copilului la Muntele Basmelor

Un weekend întreg de distracție, pe Muntele Basmelor

Activități speciale pentru copii, pe 1 și 2 iunie: jocuri în aer liber, face painting, pictură pe lemn și pe tricouri, muzică, animatori, baloane și o nouă zonă de gonflabile.

De Ziua Internațională a Copilului, pe Muntele Basmelor din stațiunea Buscat (jud. Cluj) vor fi organizate activități speciale, dedicate celor mici și părinților lor. Pentru weekendul 1-2 iunie, administratorii parcului de amuzament au pregătit ateliere de face painting, pictură pe lemn și pe tricouri, muzică, baloane și animatori. Participarea la toate aceste activități este gratuită, fiind inclusă în prețul de intrare.

Important: Pentru atelierul de pictură pe tricouri, copiii sunt rugați să aducă un tricou alb și un umeraș. Tricoul vechi va fi transformat în unul nou-nouț și va fi pus la uscat pe umeraș.

Administratorii mai anunță și că restaurantul Cota 1600 va fi deschis pe perioada de funcționare a parcului, iar parcarea va fi gratuită pentru vizitatori. Familiile care doresc să viziteze Muntele Basmelor nu trebuie să facă rezervare prealabilă.

Programul de funcționare a parcului de amuzament de la Buscat este sâmbăta & duminica, între orele 10:00 și 19:00. Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult. Biletele  pot fi cumpărate online, de pe site, sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc. Administratorii apreciază că durata de parcurgere a traseului variază între 2 și 4 ore, în funcție de abilitățile și condiția fizică a fiecărui participant.

Noi spații de joacă, pe Muntele Basmelor

Începând din prima zi a verii, vizitatorii parcului de amuzament de la Buscat vor avea acces la noi activități de joacă și distracție, în aer liber, aflate în exteriorul parcului. Administratorii au amenajat o zonă cu tobogane gonflabile și trambulină bungee. Aceasta va avea același orar de funcționare precum cel al parcului, iar biletul de intrare costă 30 lei / jumătate de oră. Tot pe 1 iunie va fi inaugurat și magazinul de jucării din Șură, aflată la intrarea în parc.

Pe lângă zona de gonflabile, parcul dispune de ateliere interactive, căsuțe în copaci, tobogane, jocuri pe parcursul unui traseu montan de 2.5 km, toate proiectate special pentru dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Întreg traseul este presărat cu peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create în România, de până la 7 m înălțime. Aceste personaje sunt prezentate într-un mod interactiv, cu accent pe descoperire și aventură, oferindu-le copiilor șansa de a-și folosi imaginația și creativitatea într-o atmosferă distractivă și relaxantă.

Parcul de amuzament a fost amenajat în cadrul domeniului schiabil Buscat, în Munții Apuseni, la 1.677 m altitudine. Aici, copiii vor fi întâmpinați de personaje de basm, precum balauri, cel mai mare dragon din România (5 m înălțime), giganți, yeti (3 m înălțime), șapte dinozauri, unicorni și multe altele, toate pregătite pentru a-i transpune în lumea captivantă a basmelor. De altfel, Muntele Basmelor este singurul parc de amuzament din România unde pot fi găsite personajele fantastice din basmele și poveștile copilăriei.

Buscat Resort este un complex turistic situat în inima Transilvaniei, în apropierea municipiului Cluj-Napoca. Resortul oferă o varietate de activități recreative și sportive atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară, incluzând schi, snowboard, ciclism, hiking și multe altele. Parcul Muntele Basmelor este o completare a ofertei diverse pe care acest complex o pune la dispoziția vizitatorilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*