• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Urban Playfield revine în forță

Urban Playfield revine în forță

Urban Playfield revine în forță, pe platoul renovat al Sălii Sporturilor!

Cea de-a doua ediție aduce mai multe sporturi și zone fun

 

Urban Playfield, evenimentul marca Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, se întoarce în forță pentru a doua ediție. Evenimentul va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, în weekendul 16-17 septembrie 2023, ca parte a European Mobility Week (Săptămâna Europeană a Mobilității).

Timp de două zile, Urban Playfield va transforma platoul renovat al Sălii Sporturilor într-un teren de joacă deschis pentru toată comunitatea, încurajând oamenii de toate vârstele să facă mișcare și să descopere plăcerea sportului în aer liber. Evenimentul aduce în același loc sporturi tradiționale, precum baschetul, fotbalul, tenisul de câmp și multe altele, alături de activități amuzante și jocuri ale copilăriei.

Urban Playfield revine în forță

Mirel Alexa, project manager: ”Urban Playfield este o oportunitate pentru comunitatea noastră să descopere bucuria mișcării și a sportului oriunde ar fi în oraș. Vrem să arătăm că sportul poate fi distractiv și accesibil pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau nivelul de pregătire fizică. Platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca devine spațiul ideal pentru această experiență și suntem bucuroși să facem parte din Săptămâna Europeană a Mobilității, promovând un stil de viață activ și sănătos.”

În cadrul Urban Playfield, participanții vor avea acces la o varietate de sporturi și activități care implică mișcarea: badminton, baschet, biliard cu piciorul, cross training, crossnet fotbal, escaladă, hockey, kanjam, roundnet, ski simulator, șah, tag rugby, tenis de câmp, volei, youfo. Pe lângă sport, evenimentul este o ocazie bună pentru momente de relaxare și distracție cu muzică oferită de DJ și demonstrații de dans la scenă, precum și cu zone speciale pentru hidratare și mâncare.

Urban Playfield revine în forță

Program la scenă Urban Playfield:

  • Sâmbătă (16 septembrie):

10-14 DJ Set

14:30 Majorete Eclipse

17:30 Project 88

18:00 Zumba Cluj

  • Duminică (17 septembrie):

10-16 DJ Set

16:30 Majorete Eclipse (după preselecție Românii au talent)

17:00 Transylvania Dance Academy

18:00 Zumba Cluj

Activitățile vor începe la ora 10.00 și se vor încheia la ora 20.00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în 15-16 iulie 2023. Urban Playfield este un concept Sports Festival realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca alături de Visit Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*