• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Untold Dubai ziua 2

Untold Dubai ziua 2

Untold Dubai ziua 2

O ALTĂ ZI RECORD PENTRU UNTOLD DUBAI: PRIMUL MEGA-FESTIVAL DIN DUBAI A ADUS ÎMPREUNĂ PESTE 50.000 DE FANI

 

            A doua zi a călătoriei în lumea fascinantă a universului UNTOLD Dubai a fost o experiență extraordinară pentru cei peste 50.000 de fani entuziaști ai festivalului. Mainstage-ul UNTOLD s-a transformat într-un loc al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști și DJ ai lumii.

            Set-ul live al lui  Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente din cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai. Olandezul le-a mulțumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai, iar DJ set-ul său a fost ca o o călătorie prin lumea producțiilor clasice și a celor mai recente release-uri incluse în albumul  „Drive”. Tiesto a fost entuziasmat de reacția fanilor care l-au așteptat la mainstage.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist, plin de energie. Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house combinat cu elemente din tech, trance și techno, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Fiecare moment de Mainstage-ul UNTOLD Dubai a reprezentat o oportunitate de a crea momente unice și de a experimenta magia muzicii. Unul dintre artiștii care a generat euforie în a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai a fost Badshah.

Premiat  un premiu în cadrul cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup și cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trait alături de fani la primul mega festival de muzică din Dubai.

Germanul Tujamo a fost primit pe scena principală a festivalului  UNTOLD Dubai, iar fanii care i-au fost alături până dimineață.

În cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD Dubai, cei care vor ajunge in faimoasa locație EXPO City, se vor bucura de show-urile unor artiști precum: Major Lazer Soundsystem, G-Eazy, Don Diablo, DJ Bliss și mulți alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*