• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Untold Dubai prima zi

Untold Dubai prima zi

PRIMA ZI A FESTIVALULUI UNTOLD DUBAI A STABILIT UN RECORD DE PARTICIPARE LA UN EVENIMENT IN EMIRATELE ARABE UNITE: PESTE 40.000 DE PARTICIPANȚI

UNTOLD, BRANDUL ROMANESC NASCUT LA CLUJ-NAPOCA PUNE ORASUL DUBAI PE HARTA INTERNATIONALA A DESTINATIILOR DE FESTIVAL

Prima zi a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările participanților si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de fani din întreaga lume. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

 Peste 100 artiști internaționali vor urca pe scene în cele patru zile de festival, dintre cele mai așteptate show-uri fiind: PSY, G-Eazy, Tiesto, Hardwell, Major Lazer, Don Diablo, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet, alături de John Newman, Ellie Goulding, Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner, care au creat o atmosferă incredibilă la scenele amplasate la EXPO City, în prima zi a festivalului.

Pe 15 februarie, unul dintre cele mai fascinate orașe ale lumii  a experimentat, în premieră, magia universului UNTOLD, odată cu debutul ediției inaugurale UNTOLD Dubai. 40.000 de fani entuziaști au ajuns în locația iconică, EXPO City Dubai, pentru a trăi bucuria oferită de creatorii UNTOLD, un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației.

UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului. Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix perfect de stiluri muzicale.

Sunteți pregătiți sa fscriem istorie impreună? Veți merge acasa și veți spune că ați participat la prima ediție a celui mai mare festival organizat aici”, a declarat Armin van Buuren

 

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival. Olandezul și-a uimit fanii cu un set live de două ore și a dat viață universului UNTOLD Dubai. Armin a demonstrat  încă o dată abilitatea excepțională pe care o are, aceea de a crea o conexiune unică cu fanii din întreaga lume.

Senzația pop internațională, Ellie Goulding, a fost de asemenea în centrul atenției. Artista britanică a oferit fanilor un show live uimitor, în care a inclus un mix de hit-uri, cu care a ajuns în topurile internaționale și piese de pe cel mai recent album, „Higher Than Heaven”.

Paul Kalkbrenner a oferit și mai multă emoție și i-a purtat pe fani într-o calătorie prin lumea muzicii techno. Fanii s-au conectat cu artistul german, iar la finalul set-ului său live, Paul Kalkbrenner și-a exprimat recunoștința față de fani.

O altă surpriză Mainstage a fost John Newman, un artist versatil care îmbină elemente soul, pop și electronice și care a creat un spectacol captivant.

Cu o multitudine de alți artiști de renume mondial care au urcat pe scenă pe parcursul serii, prima zi a acestui fenomen muzical a fost cu adevărat magică.

În cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai, fanii se vor bucura de show-urile unor artiști Tiesto, Hardwell, Tujamo, Badshah, Luciano și mulți alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*