• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Transylvania Open WTA250 la Cluj-Napoca

Transylvania Open WTA250

După succesul turneului de tenis Winners Open, jucat pe zgură, oficialii Women’s Tennis Association acordă Clujului oportunitatea de a avea un nou turneu WTA. Transylvania Open WTA250 va avea loc în 25-31 octombrie 2021, iar meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena. Astfel, Cluj-Napoca devine singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA!

Transylvania Open WTA250 va fi ultima competiție din calendar înainte de WTA Finals. Anunțul a fost făcut de Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open WTA250, la ceremonia de premiere a câștigătoarei turneului.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open: Va mărturisesc că acest turneu a fost o provocare din multe puncte de vedere, am intrat în marea familie WTA cu câteva luni în urmă. Cu ajutorul echipei mele dedicate, ghidați de echipa WTA, pe care vrem să o adoptăm permanent la Cluj am reușit în 3 luni să creem ceva incredibil. Sunt extrem de bucuros să anunț că în acest an, înainte de Turneul Campioanelor, vom găzdui la Cluj-Napoca un nou turneu WTA, indoor, în BT Arena, pe hard. Va fi ultimul turneu înainte de WTA Finals și ne așteptăm ca mulțe jucătoare de top să participe la el.

Giulia Orlandi, WTA Vice President on site operations: Cu siguranță meritați un loc în calendarul WTA și sunt foarte bucuroasă să dau girul pentru un nou eveniment indoor organizat în BT Arena din Cluj-Napoca, în luna octombrie. Sper să vă revăd pe toți pentru a ne bucura împreună.

Campioana ediției 2021 a Winners Open, Andrea Petkovic, deja și-a manifestat interesul de a reveni, în toamnă, la Cluj, pentru a participa la noul turneu. În total, 32 de jucătoare se vor întrece la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

One Reply to “Transylvania Open WTA250 la Cluj-Napoca”

  1. […] WTA 250 va avea loc la BT Arena Cluj-Napoca în perioada 23-31 octombrie 2021 și se anunță un turneu de poveste cu jucătoare de top. Simona Halep, Elise Mertens, Emma Raducanu, Anett Kontaveit,  Paula Badosa și-au confirmat deja participarea. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*