• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Toamna aceasta ne întâlnim la Youth Speak Forum

Youth Speak Forum

Youth Speak Forum – Vino să vorbim despre Acțiune Climatică și Consumul Responsabil!

În luna noiembrie, AIESEC în Cluj-Napoca organizează evenimentul Youth Speak Forum, a doua ediție în format complet fizic după pandemie. Youth Speak Forum are la bază subiecte de discuție construite în baza a două Obiective de Dezvoltare Durabilă, (ODD 12 – Acțiune Climatică și ODD 13 – Consum și Producție Responsabile) care au ca scop să sublinieze importanța acțiunilor generației tinere în vederea construirii unui mediu înconjurător mai bun.

Despre ce o să vorbim?

  • Cum afectează schimbările climatice viețile tinerilor și companiile din domeniu?
  • Cum abordează companiile sustenabilitatea?
  • Cum pot tinerii să ajute la construirea unui viitor mai verde?

Deși subiectele de acțiune climatică și consum responsabil sunt de interes major pentru viitorul planetei noastre, nu avem toate datele despre cum putem contribui ca tineri la construirea unui mediu înconjurător mai bun. Astfel, toamna aceasta, peste 100 de tineri se vor aduna în aceeași încăpere împreună cu companiile partenere pentru a discuta despre cum afectează schimbările climatice future of work și despre acțiunile pe care orice individ le poate face pentru a contribui la crearea unui viitor mai verde.

 

Mai mult de atât, dupa Youth Speak Forum, punem în aplicare tot ce am învățat, în cadrul proiectului World’s Largest Lesson, și mergem împreună la licee din Cluj-Napoca pentru a susține o lecție despre sustenabilitate în fața a peste 1000 de elevi.

AIESEC în Cluj-Napoca așteaptă, odată cu lansarea evenimentului, persoane care vor să aducă schimbarea în comunitatea în care trăiesc și să vorbească despre acțiunea climatică.

Youth Speak Forum 2023

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*