• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Spitalul REGINA MARIA din Cluj a sărbătorit 4.000 de nașteri, la 4 ani de la inaugurarea maternității

Regina Maria Cluj

Peste 4.000 de copii au venit pe lume în 4 ani de la inaugurarea Maternității REGINA MARIA Cluj, parte a primului spital privat cu servicii integrate din regiune.

„De 4 ani, suntem alături de mamele care aleg să nască la Maternitatea REGINA MARIA. Întreaga echipă -medici, personal medical de îngrijire, colegii din secțiile de Neonatologie și Anestezie-Terapie Intensivă – toti acestia sunt alături de mame de la începutul sarcinii, până la naștere și dincolo de ea. Le oferim îndrumare și le asigurăm că au parte de cea mai sigura experienta, atât pentru ele, cât și pentru bebeluși. Suntem mândri că în decursul acestor ani, putem vorbi despre performanță medicală în activitatea noastră: primul copil născut în cadrul  Maternității REGINA MARIA Cluj, după o sarcină obținută prin Fertilizare In Vitro în Centrul de FIV din cadrul Spitalului, primul copil născut dupa transferul unui embrion crioconservat și primii gemeni care au venit pe lume în urma unui tratament de fertilizare in vitro.” declară Conf. Dr. Romeo Micu, șeful Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului REGINA MARIA Cluj.

Spitalul REGINA MARIA

Spitalul REGINA MARIA Cluj pune la dispoziția viitoarelor mămici departamente integrate care oferă îngrijire multidisciplinară atât pentru mame, cât și pentru nou-născuți, prin diagnosticarea ecografică antenatală a unei malformații, îngrijirea specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului.

Medicii supraspecializați în sarcini cu risc și aparatura ultra-performantă cu care este dotată maternitatea, oferă mamelor deplină siguranță în cazul apariției unor situații ce presupun complicații, spitalul având capacitatea medicală și personal specializat capabil să gestioneze nașteri premature, începând cu săptămâna 32 de sarcină. Cel mai mic bebeluș născut la Maternitatea REGINA MARIA cântărește nu mai mult de 1.300 de grame.

Spitalul REGINA MARIA Cluj dispune de departamente integrate care fac posibilă diagnosticarea ecografică antenatală a unei malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului – un spital pregătit să ofere mamei și copilului atenție permanentă, condiții de confort maxim și îngrijirea unei echipe multidisciplinare de excepție.

Echipa medicală, alcătuită din specialiști în obstetrică-ginecologie, neonatologie, anestezie și terapie intensivă, imagistică și laborator, a Maternității REGINA MARIA Cluj întâmpină cu grijă și atenție fiecare mamă și viitoare mamă. În plus, pune la dispoziția viitorilor părinți investigațiile necesare cuplurilor care se confruntă cu probleme de infertilitate în cadrul Centrului de Fertilitate și FIV al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

De 27 de ani, medicii REGINA MARIA fac performanță medicală pentru sănătatea femeii și a copilului și deschid prin natura cazurilor grave pe care reușesc să le rezolve cu succes noi orizonturi pentru salvarea sarcinilor cu risc și a nou-născuților prematuri.

Rețeaua de sănătate a investit constant în dezvoltarea sistemului medical din România și peste 55.000 de femei au devenit Mame@Regina Maria, aducând pe lume copiii mult doriți în cele mai moderne și sigure condiții, dovedind astfel că performanța în medicină este posibilă și în România.

Curajul mamelor și medicina extraordinară au puterea să schimbe lumea și ele reprezintă contribuția reală la viitorul acestei țări.

Spitalul REGINA MARIA cluj

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 770.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește peste 8.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 6 milioane de pacienți.

În 2023, REGINA MARIA a lansat un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul rețelei marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*