• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Romanian Pro Wrestling se întoarce la Cluj

Romanian Pro Wrestling se întoarce la Cluj cu cea de-a treia ediție a galei de divertisment sportiv “WrestleFest”!

WrestleFest 3: Retribution îi va aduce laolaltă pe câțiva dintre cei mai îndrăgiți și în vogă luptători de wrestling din toată Europa și America de Nord.
Sâmbătă, 21 octombrie, vă invităm să îi susțineți pe wrestlerii favoriți la cel mai mare eveniment de acest gen din Transilvania, încărcat cu acțiune, intensitate și emoție.

Cu peste două ore de meciuri de wrestling în care se vor pune la bătaie centuri, se vor forma eroi, iar cei mai buni vor fi sărbătoriți, obiectivul nostru este să vă oferim un eveniment de nivel internațional destinat publicului de toate vârstele.

Romanian Pro Wrestling se întoarce la Cluj

Activă pe scena evenimentelor de tipul sports-entertainment din 2016, Romanian Pro a organizat primul show de wrestling în Transilvania, dar şi sesiuni de antrenament specializate la Cluj, sub tutela legendarului antrenor din WWE şi Ohio Valley Wrestling, Al Snow.
Participanții la eveniment îşi vor putea face poze și vor putea obține autografe din partea superstarurilor  Pro Wrestling în pauzele evenimentului, fără costuri suplimentare.

Pregătiți-vă pentru acțiune și rezervați-vă biletele la un preț avantajos prin platformele EnterTix sau MyTicket: https://www.entertix.ro/bilete/17787/romanian-pro-wrestling-wrestlefest-3-21-octombrie-2023-zazen-cluj-napoca.html

Romanian Pro Wrestling

Pentru a verifica line-up-ul actualizat al evenimentului, vă rugăm să urmăriți paginile Romanian Pro  de pe Facebook ( https://www.facebook.com/romanianprowrestling ) și Instagram ( https://www.instagram.com/romanianprowrestling )„

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*