• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Record de vizitatori la Baisoara – Muntele Basmelor in minivacanta de Sf Maria

munte basme Buscat

Record de vizitatori la Baisoara – Muntele Basmelor in minivacanta de Sf Maria

Clujenii au cucerit Muntele Basmelor, în minivacanța de Sf. Maria

Peste 1.500 de vizitatori au venit în minivacanța de 4 zile, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, pe Muntele Basmelor din stațiunea Buscat (Băișoara), parcul de amuzament inaugurat pe 12 august, în vecinătatea domeniului schiabil Buscat (1.600 m altitudine), care se întinde pe o suprafață de 20 ha2.

Este un record de vizitatori pentru sezonul de vară în comuna Băișoara. După ce am văzut cât de mulți clujeni, și nu numai, au vizitat Muntele Basmelor în aceste patru zile, cred că parcul de amuzament va deveni una dintre atracțiile favorite ale turiștilor din județul Cluj”, a declarat Iancu Șerbănescu, administrator Buscat Resort.

Majoritatea stațiunilor din Alpi au astfel de trasee și ne-am inspirat de acolo. Muncim la acest proiect de peste trei ani din dorința de a face atractiv și sezonul de vară. Este binecunoscut faptul că activitățile pe munte, în aer liber, sunt sănătoase, mai ales pentru cei mici, și am încercat să le facem și atractive și distractive pentru ei. Cred că acest parc îi va face pe copii să se bucure de natură și, atunci când vor fi mai mari, vor dori să revină, vara, la munte”, completează Iancu Șerbănescu.

Record de vizitatori la Baisoara - Muntele Basmelor in minivacanta de Sf Maria basme munte

Vizitatorii au putut descoperi, de-a lungul traseului montan lung de 2 km, peste 30 personaje fantastice (balauri, dragoni, giganți, unicorni și multe altele), dar și locuri de joacă amenajate în aer liber (tobogane, căsuță în copac, tiroliană etc). De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea turiștilor, administratorii domeniului schiabil Buscat au anunțat că a fost redeschis restaurantul de la cota 1.600.

Parcul de amuzament va rămâne deschis până în luna octombrie, conform următorului program:

  • Vineri – Duminică: 10:00 – 19:00;
  • În timpul săptămânii: acces pentru grupuri organizate, pe bază de programare.
  • TELEFON PROGRAMĂRI:

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult. Biletele  pot fi cumpărate online,  de pe Entertix sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc.

Parcul ”Muntele Basmelor” se alătură altor destinații similare din țară, cum ar fi cele din Râșnov, Stâna de Vale și Hațeg, însă aduce o atmosferă unică, concentrată pe basme și aventuri fantastice. Muntele Basmelor reprezintă un loc în care copiii vor putea să se bucure de aventură și distracție în mijlocul naturii, oferindu-le ocazia de a-și crea amintiri prețioase într-un decor magic și captivant.

Record de vizitatori la Baisoara - Muntele Basmelor in minivacanta de Sf Maria

Buscat Resort este un complex turistic situat în inima Transilvaniei, în apropierea municipiului Cluj-Napoca. Resortul oferă o varietate de activități recreative și sportive atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară, incluzând schi, snowboard, ciclism, hiking și multe altele. Parcul Muntele Basmelor este o completare a ofertei diverse pe care acest complex o pune la dispoziția vizitatorilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*