• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

PRIMELE SIMULĂRI CU PARCUL DE CRĂCIUN DIN DRUMUL TABEREI, DIN BUCUREȘTI

simulare parc de Craciun

Parc de Craciun Bucuresti

Vă prezentăm randările foto și primul video cu simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie. Aici, timp de o lună, ne vom putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorior de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.
Parcul de Craciun Bucuresti
Edy Chereji, co-fondator UNTOLD: „Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum.”
Parc craciun
Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*