• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Număr impresionant de vizitatori la RO-Wine Cluj Ediția de Primăvară

RO-Wine Cluj Ediția de Primăvară

Un weekend efervescent a marcat prima ediție din acest an a evenimentului RO-Wine Ediția de Primăvară.

Pe 4 și 5 martie, și-au dat întâlnire, la Chios Social Lounge, Cluj Napoca, peste 50 de producători de vinuri premium și superpremium din România și internaționale, o selecție exclusivistă de vinuri spumante, însoțite de produse gourmet și cafea de specialitate.

Vinurile din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina și Noua Zeelandă au fost reprezentate chiar de proprietarii cramelor și de oenologii din spatele etichetelor, care au venit special la RO-Wine pentru a le spune celor 3.500 de vizitatori poveștile lor.

Reprezenti Horeca din toată țara au fost prezenți într-un număr impresionant, evenimentul bucurându-se și de vizitatori de peste hoatare.

RO-Wine susține educația atât a consumatorilor, cât și a reprezentanților de profil din România, oferind ca de obicei acces gratuit acestora. Începând de anul acesta, și studenții de la Facultatea UASMV au avut acces gratuit timp de 3 ore la eveniment, pentru a putea aprofunda cunoștințele în domeniul vinului.

Evenimentul s-a bucurat de un număr impresionant de vizitatori, pentru care au fost deschise aproximativ 800 de sticle de vin.

Cantine de Nicolai a încântat publicul cu patiseria fină franceză și untul topit pe pâinea caldă, alături de slănina din Maramureș și zacusca din sezonul de toamnă 2022.

RO-Wine Cluj

RO-Wine continuă seria evenimentelor din acest an cu două ediții speciale ce vor avea loc la București, pe 12-14 mai și 13-15 octombrie.

Organizatorii festivalului vin cu noutăți de neratat și în acest an. Una dintre acestea este faptul că edițiile se extind pe durata a 3 zile, ziua de vineri fiind exclusiv dedicată specialiștilor HoReCa.

După cum v-am obișnuit, vizitatorii vor putea degusta și la edițiile viitoare RO-Wine din București vinuri din toată lumea.

„Clujul este o încântare atât pentru noi organizatorii, cât și pentru producători. Și anul acesta, ne-am bucurat de prezența numeroasă și de entuziasmul vizitatorilor de la ediția Transilvăneană. Vă așteptăm și la cele 2 evenimente de la București, din mai și octombrie, pe care le vom organiza la Fratelli, pentru care pregătim multe suprize”, Liviu Popescu și Marinela Ardelean, organizatori RO-Wine.

One Reply to “Număr impresionant de vizitatori la RO-Wine Cluj Ediția de Primăvară”

  1. RO-Wine a reusit sa creeze un veritabil parcurs al degustarii, punand in valoare si apropierea dintre producatori si vizitatori, prin toate atractiile acestuia. A fost un eveniment cu adevarat memorabil si suntem fericiti ca l-am putut trai alaturi de vizitatorii si partenerii nostri.

    Felicitari pentru organizarea excelenta a evenimentului RO-Wine! Primul eveniment din acest an a marcat un weekend fara precedent, plin de gusturi si experiente inedite. Acest eveniment a adus laolalta o intreaga comunitate, iar producentii si vizitatorii s-au bucurat de un experiment senzorial cu adevarat efervescent. Asteptam cu nerabdare editiile din Bucuresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*