• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Neversea Beach lanseaza campania Green Challenge

CEZ 1 Neversea si Green Challenge

Neversea Beach și CEZ România lansează, pentru al treilea an consecutiv, campania Green Challenge

Neversea Beach și CEZ îi provoacă pe iubitorii muzicii și ai mediului înconjurător să compună melodii din sunetele produse de eoliene. Pentru fiecare melodie compusă, CEZ România donează energie verde unei școli defavorizate din Oltenia.

Neversea lanseaza Green Challenge

Neversea Beach și CEZ România lansează, pentru al treilea an consecutiv, campania Green Challenge. Campania se desfășoară în perioada 16 iulie – 16 august 2021, iar de data aceasta, cei doi parteneri extind #provocareaverde prin competiția muzicală ,,CEZ Green Challenge”, disponibilă pe platforma Neversea Beach. Participanții vor avea ocazia să câștige o experiență unică pe plaja Neversea, în zona jocurilor și sporturilor de apă, sau un bilet la festivalul Neversea 2022. Pentru fiecare participant, CEZ România va dona energie 100% regenerabilă unei școli de muzică defavorizate din Oltenia.

O oportunitate de a contribui la sustenabilitatea mediului, într-un mod creativ!

 

Platforma este o oportunitate ideală pentru cei care vor să susțină energia regenerabilă și să contribuie la dezvoltarea acestei industrii axate pe îmbunătățirea ecosistemului.

CEZ 4 Green Challenge

 Cei care accesează platforma Neversea Beach și se înscriu la concurs în perioada 16 iulie – 16 august 2021 vor găsi materiale audio cu diverse sunete de instrumente și sunete de eoliene, înregistrate din Parcul Eolian CEZ. Cu ajutorul acestor sunete, fanii sunt provocați să facă piese pe care să le distribuie prietenilor. Melodiile cu cele mai multe aprecieri și reacții în mediul online vor câștiga experiențe unice la Neversea, pe plajă sau la festival.

Pentru fiecare participant la Green Challenge, Neversea Beach și CEZ donează energie 100% regenerabilă pentru alimentarea verde a unui liceu de muzică din Oltenia. Banii economisiți cu energia electrică vor fi folosiți în școală, pentru alte necesități identificate ale unității de învățământ.

Mecanismul complet al concursului:

  • Utilizatorul accesează platforma, compune cu ajutorul sunetelor din platformă o melodie și o distribuie pe canalele proprii de social media (Facebook & Instagram).
  • Sunetele din care utilizatorul poate alege să își creeze propria melodie sunt sunete înregistrate deja în Parcul Eolian CEZ, la care se pot adăuga variații de instrumente muzicale (ex: chitare electronice, clape, catalizatori, platane, etc). Toate aceste sunete se găsesc pe ilustrația animată din platformă. Fiecare element din ilustrație va avea un sunet atașat, iar utilizatorul poate apăsa „play” pe fiecare element în parte. Utilizatorul folosește aceste elemente în funcție de preferințe și le atașează pe partitura situată în josul paginii.
  • Odată mulțumit de rezultat, utilizatorul poate salva și distribui creația muzicală pe canalele proprii.
  • Desemnarea câștigătorilor se va realiza pe 25 august 2021: primii 4 participanți cu cele mai multe like-uri si share-uri vor beneficia de experiențe la plaja Neversea, alături de un însoțitor, și abonamente la festivalul Neversea.

Utilizatorii sistemului de operare Apple, pot accesa aplicația Neversea Beach aici. Pentru utilizatorii Google Play, aici.

CEZ 3 Neversea

Plaja Neversea va fi alimentată exclusiv cu energie regenerabilă!

După ce în anii trecuți Neversea a fost primul festival din țară alimentat cu energie verde, anul acesta organizatorii Neversea Beach vor alimenta plaja integral cu energie regenerabilă de la eolienele din Parcul Eolian CEZ, în cadrul campaniei Green Challenge. Campania este organizată cu scopul de a încuraja și susține sustenabilitatea în timp a mediului înconjurător și a energiei regenerabile.

,,Suntem alături de generația viitorului și ducem împreună mai departe mesajul nostru, acela că #energiavinedelaoameni. Parteneriatul cu Neversea a venit ca un pas firesc al inițiativei noastre de a susține și a fi aproape de generațiile noi, ajutându-i să înțeleagă într-un mod creativ ce este energia regenerabilă. Până când ne vom reîntâlni în cadrul Festivalului Neversea, rămânem împreună pe Plaja Neversea, al cărui concept exprimă perfect ideea de a trăi experiențe frumoase într-un mod sustenabil. Plaja Neversea a fost gândită astfel încât să fie alimentată cu energie 100% verde, direct din Parcul Eolian Cogealac-Fântânele. Astfel, punem la dispoziție locul perfect în care generația verde să creeze amintiri prețioase, la malul mării, într-un mod prietenos cu mediul. Aducem energia verde mai aproape de oameni și prin competiția The Green Challenge, care premiază creativitatea participanților cu experiențe pe plaja Neversea.”, a declarat Ondrej Safar – Country Manager şi Preşedinte al Directoratului CEZ România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*