• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Lord of the Dance „25 years of standing ovations”

Lord of the Dance 25 years

Toată sala în picioare la spectacolul Lord of the Dance „25 years of standing ovations”

Pe 18 mai, am am marcat începerea celei de-a 13-a ediții TIMAF, cu un spectacol istoric, celebrat în zeci de țări, din întreaga lume – Lord of the Dance ”25 YEARS OF STANDING OVATIONS”.

Lord of the Dance la Cluj

Peste 3500 de participanti s-au bucurat de impresionanta coregrafie a celebrului Michael Flatley și de compozițiile devenite marcă a Lord of the Dance.

25 de ani de spectacol si maestrie a dansului irlandez – asta a însemnat spectacolul Lord of the Dance “25 years of standing ovations”. O echipă de 40 de dansatori au cucerit scena și publicul prezent, prin coregrafia fantastică, pregătită special pentru acest show aniversar și care a ridicat toată sala în picioare.

Cu zeci de spectacole sold out în intreaga lume, “25 Years of Standing Ovations” a fost un show complet cu  efecte viziuale speciale și proiecții 3D, acrobați de talie mondială, și muzică live.

Lord of the Dance

Show-ul Lord of the Dance de la Cluj-Napoca, a fost primul din cele trei spectacole susținute in Romania și a făcut parte din Turneul Mondial – Lord of the Dance ”25 years of standing ovations”, acesta având reprezentații de succes în întreaga lume, în țări precum: Germania, Canada, Irlanda, Marea Britanie, Dubai, etc..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*