• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Internaționalizare, atragere de investiții și vânzări la Bootcampul LevelUP x iScale

Bootcampul LevelUP x iScale

INNO, departamentul responsabil cu inovarea și atragerea investițiilor al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, organizează un bootcamp în care start-upurile au ocazia să învețe despre internaționalizare, atragere de finanțări și vânzări de la experți cu renume internațional – fondatorii iScale Hub. LevelUP x iScale este un bootcamp intensiv de 3 zile care va avea loc în 6-8 septembrie, în Cluj-Napoca. Face parte din programul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, primul accelerator dedicat start-upurilor din sănătate și științele vieții din România, finanțat de EIT Health și ADR Nord-Vest.

Deși se adresează în principal participanților din cadrul acceleratorului Bootcampul LevelUP x iScale este deschis tuturor start-upurilor, indiferent de domeniu, trebuie doar să fie motivați să își dezvolte soluția într-o afacere de succes. Înscrierile sunt deschise până pe 31 august și se fac prin completarea acestui formular.

Primele două zile constau în ateliere prin care participanții vor acumula informații din diferite zone de expertiză: internaționalizare, atragere de finanțări, strategii de vânzări B2B, networking la nivel global, pitching și multe altele. A treia zi va găzdui un Demo Day intern pentru start-upurile din programul LevelUP, oferindu-le oportunitatea de a-și prezenta soluțiile și de a primi feedback din partea trainerilor bootcampului. Această experiență îi va ajuta să se pregătească pentru evenimentul final (Demo Day) din 18 septembrie.

Trainerii care vor susține workshopurile sunt Gergő Gulyás și Tamas Szeker, fondatori iScale Hub, o companie de consultanță globală cu sediul în Londra, specializată în servicii de gestionare a inovației și soluții juridice și de inginerie. iScale oferă servicii suport organizațiilor din ecosistemul global de inovație: universități, centre de cercetare, incubatoare și acceleratoare, agenții guvernamentale, proiecte finanțate prin granturi.

Gergő Gulyás este expert în gestionarea inovației, ajutând guvernele, universitățile și corporațiile multinaționale să proiecteze și să administreze eficient programe care susțin inovarea în întreaga lume. El este co-fondator iScale Hub și co-lider la Wolves X, având o rețea extinsă de investitori.

Tamas Szeker este expert în inovare și business growth, specializat în internaționalizare, strângerea de fonduri și dezvoltarea afacerilor. Este co-fondator iScale Hub, partener de scalare la Strata, partener de scalare în domeniul securității cibernetice la STP Ventures și ambasador la South Europe Startup Awards.

Mai multe detalii despre bootcamp se găsesc pe platforma INNO, iar întrebările pot să fie trimise pe adresa de mail inno@nord-vest.ro.

Despre Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest (ADR NV)

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest) este o organizaţie regională de sine stătătoare, un ONG de interes public care a devenit un nume de referință în domeniul dezvoltării regionale. ADR NV încurajează investițiile în dezvoltarea regiunii şi crearea de parteneriate, sprijină actorii locali din întreaga regiune, indiferent că sunt autorităţi publice locale, microintreprinderi, ONG-uri sau alte entităţi. Agenția sprijină efortul acestora de a crea plusvaloare prin proiectele finanţate din fonduri nerambursabile destinate dezvoltării regionale.

Despre Departamentul Platforma INNO și Atragerea Investițiilor (INNO)

INNO este departamentul al Agenție de Dezvoltare Regională Nord-Vest care sprijină dezvoltarea ecosistemelor regionale de inovare și antreprenoriat prin identificarea, sprijinirea și promovarea ideilor inovatoare, atragerea investitorilor și oferirea accesului la resurse esențiale pentru dezvoltarea unor afaceri de succes.

Despre EIT Health

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), prin EIT Health, promovează inovarea în domeniul sănătății și dezvoltarea ecosistemelor de inovare în sănătate în țări a căror capacitate de inovare nu este performantă. Datorită elementelor specifice industriei (de la legislația greoaie, la necesitatea studiilor clinice și a rețelelor complexe de stakeholderi implicați), start-upurile din domeniul sănătății au nevoie de sprijin specializat pentru a face trecerea de la idee la piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*