• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Expoziția Drop it like it`s Pop Art

Expoziția Drop it like it`s Pop Art

Expoziția Drop it like it`s Pop Art

Cu toții știm că arta, indiferent de forma pe care o îmbracă, este locul unde poți defula toate sentimentele care te cuprind. În această perioadă dificilă în care s-au acumulat multe trăiri în fiecare, galeria Cluj Art vă lansează invitația de a vă materializa trăirile prin stilul pop-art. Invitația este deschisă pentru oricine are ceva de spus și dorește să se facă auzit! Cu siguranță realitatea în care trăim este un bun material de inspirație pentru creațiile voastre.

Pop-art-ul a apărut ca o formă a unui discurs revoluționar împotriva expresionismului abstract în perioada anilor `50. Originea cuvântului „pop-art” provine din prescurtarea expresiei englezești „popular art”, deoarece această nouă formă de creație se dorea a fi opusul „artei academice”. În realitate, pop-art-ul se dovedește a fi sofisticat și chiar academic. De aceea, pop art-ul este una din cele mai colorate și ironice mișcări artistice ale secolului trecut. Acest stil și-a găsit punctele forte în lumea cinematografică, în cea culturală, publicitate și benzi desenate.

Vernisajul expoziției va avea loc în 4 decembrie 2020, începând cu orele 18:00. Acesta va fi tranmis pe pagina de Facebook a galeriei. Intrarea liberă!

Expoziția Drop it like it`s Pop Art poate fi vizitată pana în 18 decembrie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*