• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Expoziția de pictură Dincolo de imagini și cuvinte…sufletul

Expoziția Dincolo de imagini și cuvinte

Expoziția de pictură Dincolo de imagini și cuvinte…sufletul

Expoziția Dincolo de imagini și cuvinte…sufletul se va desfășura exclusiv online pe pagina oficială a galeriei Cluj Art și va fi cu vânzare, astfel iubitorii de frumos ne pot contacta pentru a stabili detaliile de achiziâionare. Vernisajul va avea loc în 18 decembrie 2020, ora 18:00, curator fiind Demostene Șofron.

„Întotdeauna mi-am pus întrebări și am căutat răspunsuri, de aceea am ales să studiez Filosofia. Acum, cred că mai importantă decât răspunsurile este căutarea și în lucrările mele se reflectă această idee. Am reunit în această expoziție tablouri în care se regăsesc câteva elemente comune, cum sunt ceasurile și ochii. De asemenea, în unele lucrări am inserat si text, dar dincolo de imagini și cuvinte, dacă priviți ochii personajelor, veți pătrunde în sufletul lor.

Expoziția Dincolo de imagini și cuvinte

Unul dintre tablouri diferă cromatic de celelalte; este vorba despre Revelație 1 în care, prin combinarea culorilor cu elemente alb-negru , am vrut să sugerez trecerea de la aparență la esență.

Dedic această expoziție mamei mele: ea este cea care mi-a transmis dragostea pentru pictură și Frumos.” – Mihaela Sebeni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*