• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Expoziția Autoportret Rorschach

Expoziția Autoportret Rorschach

Avem plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției de pictură Autoportret Rorschach, semnată Anca Cobzaru. Vernisajul va fi transmis și pe pagina de facebook a galeriei. Curator va fi jurnalistul Demostene Șofron.

23-30 octombrie 2020, ora 18:00, Galeria Cluj Art, str. Paul Chinezu, nr. 4

Cu siguranță veți auzi de ea, artista Anca Cobzaru, dacă nu ați făcut-o până acum, dar noi suntem mândri să o cunoaștem înainte să ajungă faimoasă. Tânăra super-mega talentată, Anca Cobzaru, este masterandă absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, spcializarea Arte plastice (grafică).

„Sunt Anca, o copilă amețită, cu vise exagerat de mari, după cum ar spune unii. Sunt un om normal, care e fascinat de univers, de energii și de orice are tentă mistică sau psihologică. Chiar daca nu pare, îmi place să stau cu oamenii, îmi place să-i analizez și îmi place să mă inspir de la ei.

Nu știu cât timp durează mândria asta, dar o lucrare mai specială pentru mine a fost proiectul de licență. E un ansamblu de portrete în acuarelă a tuturor oamenilor cu care am interacționat sau de care îmi aminteam. Se numește Autoportret Rorschach.

Expoziția Autoportret Rorschach

Au fost multe momente când mi-aș fi dorit să renunț cu totul la artă și să fac ceva „normal”, dar ceva m-a ținut pe drumul ăsta. Poate că a fost ambiția de a nu renunța la ceva în care investisem deja mult prea mult sau poate au fost diverse „semne” de la univers. În orice caz, cred ca fiecare are locul lui în lume, iar eu am ales să-l gasesc pe al meu cu ajutorul artei. Între timp, mă bucur de călătorie.” – Anca Cobzaru

Expoziția Autoportret Rorschach poate fi vizitată pana în 30 octombrie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*