• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Concert Andra – Traditional 2

Concert Andra – Traditional 2

„Tradițional 2” la Sala Polivalentă! De când așteptam să vă dau această veste! Sper că va fi o experiență de neuitat pentru voi! Muzică tradițional românească, emoție, dans, invitați surpriză, totul gândit pentru voi! Biletele sunt deja în vânzare: cu cine mă văd acolo?

Andra, o nouă surpriză pentru fani!

„Tradițional 2”, cel mai așteptat spectacol românesc, ajunge pe1 decembrie, la București. Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.

Tradițional 2 în cifre

Primul spectacol din turneul “Tradițional 2” debutează pe 17 iunie 2023, în Torino, Italia, unde trăiește cea mai mare comunitate de români din afara granițelor țării.

Bilete pentru spectacolul din Torino, aici: https://m.iabilet.ro/bilete-torino-concert-andra…/
Bilete pentru spectacolul din Bacău, aici: https://m.iabilet.ro/bilete-bacau-sold-out-concert-live…/
Bilete pentru spectacolul din București, aici: https://m.iabilet.ro/bilete-bucuresti-concert-live-andra…/

2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop, “Tradițional 2 “este un show pentru toate gusturile.

O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Dec 01 2023

Time

19:00 - 22:00

LOCATIE

BT Arena
Polyvalent Hall, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca 400375
CATEGORIE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*