• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Electric Castle 2022 Ziua 4

Electric Castle 2022 Ziua 4:Gorillaz – moment surpriză cu lăutari la Electric Castle

Să-ți vezi artiștii preferați live în concert e o ocazie care merită celebrată, dar să-i asculți fredonându-și cele mai cunoscute versuri pe muzica lăutarilor din țara ta, e cu adevărat un moment unic în viață. Cel peste 63.000 de participanți prezenți sâmbătă seară la primul concert susținut de Gorillaz în România l-au savurat din plin. Și a asta nu a fost singura surpriză. Rapperii Bootie Brown și POS, trio-ul hip hop De la Sol și Michelle Ndegwa s-au alăturat artiștilor de-a lungul celor două ore și jumătate petrecute pe scena festivalului. Show-ul s-a încheiat cu un moment care a făcut istorie la Electric Castle: hit-ul „Clint Eastwood”- Best Song of the Year, 2001, interpretat în ritmuri de acordeon și țambal, alături de lăutarii Șaraimanic.

Electric Castle 2022 Booha

Generații întregi de fani, unite într-o singură voce, au cântat împreună cu Gorillaz până la finalul concertului. A fost o seară plină de emoție, care cu siguranță va rămâne în topul amintirilor personale ale tuturor celor prezenți.

Electric Castle 2022 Ziua 4 Gorilaz

Caribou și Disclosure au oferit la rândul lor clipe memorabile pe scena mare, care se pregătește s-o primească în această seară, pe Aurora. Artista norvegiană se întoarce anul acesta la Bonțida, locul de care s-a declarat îndrăgostită în 2021, la prima ei vizită în România. Tot aici vor concerta în ultima seară de festival Irina Rimes, Alternosfera și Subcarpați.

Electric Castle 2022 Ziua 4 roata

Duminică vin la Hangar Stage rockerii de la Mogwai, iar la Booha Stage este așteptat duo-ul electronic Gioli & Assia. Amatorii de povești spectaculoase trebuie să bifeze concertul de la Backyard Stage al lui Mdou Moctar, rockstarul din Niger care, la începutul carierei sale, și-a confecționat singur o chitară pentru a-și împlini visul de a cânta.

Electric Castle 2022 Ziua 4

Bilete pentru ultima zi mai sunt disponibile pe www.electriccastle.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*