• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Discoteca ’80 și Discoteca ’90 Cluj 2023 vă invită la distracție în acest weekend

DISCOTECA '80 și DISCOTECA '90 CLUJ

Discoteca ’80 și Discoteca ’90 Cluj 2023 vă invită la distracție în acest weekend

Discoteca ’80 și Discoteca ’90 – Cea de-a 6-a ediție DISCOTECA ‘80 CLUJ va avea loc sâmbata aceasta, 16 SEPTEMBRIE 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca și îi va aduce împreună, pe aceeași scenă, pe C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO. În pre-ziua DISCOTECA ‘80, Backstage Production propune publicului o reîntoarcere în discotecile anilor ‘90 cu o primă ediție a evenimentului DISCOTECA ‘90 CLUJ, alături de nume emblematice: LOU BEGA, LA BOUCHE, CORONA, ICE MC, CAPPELLA, DOUBLE YOU, REDNEX și BELLINI. Călătoria în timp începe vineri, 15 SEPTEMBRIE 2023, la ora 19:00, în aceeași locație, Polivalenta clujeană.

La cele două evenimente sunt așteptați mii de nostalgici, iubitori ai muzicii de altădată, pregătiți să cânte și să danseze pe cele mai cunoscute melodii disco. „Ne-am propus să oferim publicului o experiență complexă sub forma unei călătorii muzicale de 2 zile. Începem weekend-ul vineri, cu cele mai îndrăgite hit-uri ale anilor ‘90 și continuăm distracția sâmbătă, alături de unii dintre cei mai apreciați artiști ai anilor ‘80. Este primul an în care organizăm DISCOTECA ‘90 CLUJ și abia așteptăm, sincer, să simțim și să ne bucurăm dublu de energia și emoția spectatorilor.”, declară Levente Sánta, directorul evenimentului.

PROGRAMUL DISCOTECA ‘90 CLUJ 2023:

19:00 – BELLINI
19:40 – REDNEX
20:20 – CAPPELLA
21:00 – LOU BEGA
21:50 – DOUBLE YOU
22:20 – ICE MC
23:00 – CORONA
23:35 – LA BOUCHE
Evenimentul va avea o durată de peste cinci ore.

Discoteca '80 și Discoteca '90

 

PROGRAMUL DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023:

19:00 – RYAN PARIS
19:45 – KEN LASZLO
20:30 – RICCHI E POVERI
22:00 – BAD BOYS BLUE
22.45 – CC CATCH
Evenimentul va avea o durată de aproximativ patru ore și jumătate.

IMPORTANT! Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISCOTECA ‘90 și DISCOTECA ‘80 CLUJ, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, fără o notificare prealabilă. Pentru a fi la curent cu eventualele schimbări, vă recomandăm să dați follow paginilor facebook.com/Discoteca90Cluj și facebook.com/Discoteca80Cluj, instagram.com/discoteca90_cluj/ și instagram.com/discoteca80_cluj/, sau să verificați constant website-urile www.discoteca90.ro și www.discoteca80.ro.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, ca în fiecare an, de doi DJ care vor avea în playlist mari hituri ale anilor ’90, respectiv ‘80.

Spectatorii care vor participa la cele două evenimente sunt rugați să respecte câteva reguli importante:

 • Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17:30. Recomandăm spectatorilor să ajungă la Sala Polivalentă BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.
 • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente BTarena va dispune de un număr foarte mic de locuri de parcare disponibile.
 • La intrarea în BTarena, posesorii biletelor vor primi o brățară de acces cu inscripția LOCURI ÎN TRIBUNE sau PARTY ZONE (după tipul biletului achiziționat), care le vor permite accesul în sala de concert.
 • Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.
 • Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către Backstage Production SRL prin intermediul vendorului autorizat Iabilet.ro.
  ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale.
  Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
 • În interiorul BTarena vor fi amplasate 2 puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea referitor la biletele achiziționate, semnalizate ca puncte pentru „SESIZĂRI BILETE”. Acestea vor fi plasate la cele 2 intrări, ACCES TRIBUNE și ACCES PARTY ZONE.
 • Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri.
  Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
 • Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
 • În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi alcoolice, bauturi răcoritoare, apă, cafea și stand de fast food. Produsele pot fi achiziționate cu numerar sau card bancar, din toate barurile amplasate în locație.
  Minorii nu vor putea achiziționa, nici consuma băuturi alcoolice!
 • Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul Sălii Polivalente BTarena, Cluj-Napoca.
 • Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

Întregul regulament de participare poate fi parcurs accesând link-urile de mai jos:

REGULAMENT DISCOTECA ‘90 CLUJ: https://discoteca90.ro/regulament/
REGULAMENT DISCOTECA ‘80 CLUJ:
https://discoteca80.ro/index.php/regulament/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*