• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Demonstrativ memorabil la Sports Festival

Demonstrativ memorabil la Sports Festival

Demonstrativ memorabil de fotbal la Sports Festival – All Stars Romania și Galatasaray Legends au făcut show pe Cluj Arena

Emoții trăite la unison pe Cluj Arena, de peste 16.000 de fani ai fotbalului, în a doua zi a Sports Festival. All Stars Romania și Galatasaray Legends au făcut un adevărat show la Cluj, reamintind publicului de momente de colecție ale fotbalului internațional. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, au intrat în teren alături de alți sportivi renumiți precum legendarul fost fotbalist brazilian Mario Jardel. Adrian Mutu a înscris primul gol al partidei amicale care s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 4-4.

Gheorghe Hagi: ”A fost o seară frumoasă. Nu ne așteptam să vină atâta lume. A fost o plăcere deosebită să ne vedem colegii și chiar ziceam că ar fi bine să ne vedem în fiecare an, atât cu Naționala României, între noi, cât și cu Galatasaray. Generația noastră, ați văzut încă o dată, este o generație super talentată, care a făcut performanță. Cred că tot ce a arătat publicul în această seară este respectul care ni-l poartă pentru tot ce am făcut. ”

Demonstrativ memorabil la Sports Festival!

Din echipa All Stars Romania au făcut parte: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Tibor  Selymes.

Echipa Galatasaray Legends a fost formată din: ​​Mario Jardel, Bülent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem İnan, Suat Kaya, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Ümit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı, Faruk Atalay.

Demonstrativ memorabil la Sports Festival! Stadion

La pauză, Hagi, Popescu, Adrian Ilie și Filipescu, au îmbrăcat tricoul Galata și au schimbat echipa. Meciul demonstrativ de fotbal dintre România și Galatasaray Legends a avut și o componentă caritabilă. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizațiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului devastator care a avut loc în Turcia, anul acesta.

ZIUA 3: CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ROMÂNIA 2023 VINE LA SPORTS FESTIVAL!

 

Sports Festival continuă sâmbătă, 3 iunie, cu o serie întreagă de evenimente speciale, dedicate pasionaților de sport. Dan Ursa, câștigătorul din acest an a celebrei emisiuni Survivor România 2023 vine la Cluj după cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. În cursul zilei de sâmbătă, el va testa traseul ”Survivor Challenge X PRO TV” amenajat în cadrul festivalului, pe Aleea Stadionului. Pe lângă Dan Ursa, și alți sportivii invitați la festival au acceptat provocarea Survivor: fostul tenismen Horea Tecău, vicecampion olimpic si triplu câștigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, și Simone Tempestini, multiplu campion național de raliuri își vor testa și ei abilitățile pe traseul deschis zilnic, în cadrul festivalului, între 12.00-19.00.

SF_meci_3

ZIUA COPIILOR, CELEBRATĂ DIN NOU

Copiii ocupă un loc special în ediția cu numărul 4 a Sports Festival care a debutat în 1 iunie. Astfel că, sâmbătă va începe cu competiția Enduro Kids (10.00-13.00), iar după-masă vor fi organizate pentru cei mici două spectacole speciale. De la ora 17.00, la scena Sports Festival va avea loc piesa de teatru Colțișor dragonul, o poveste despre sport spusă pe înțelesul copiilor, prin care spectatorii vor fi transpuși într-o lume magică și amuzantă. De la ora 18.00, bine cunoscuta și mult îndrăgita Gașca Zurli va veni să îi distreze pe cei mici, dar și pe cei mari, și să îi pună în mișcare pe ritmul lui A ram sam sam. Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Supereroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Vrăjimăturica și Truli își dau întâlnire cu fanii pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena unde se anunță o petrecere pe cinste, de la care nu vor lipsi dansurile și cântecelele specifice copilăriei.

COMPETIȚIE ENDURO KIDS

Clase la scenă_SF_2

PARADA CLUBURILOR SPORTIVE

Sâmbătă a devenit ziua tradițională pentru Parada Cluburilor Sportive prin care este sărbătorită diversitatea sportului. Începând cu ora 19.00, membrii cluburilor vor defila, cu steaguri, din Parcul Central până pe platoul Cluj Arena. Show-ul va continua la scena Sports Festival cu campioni din lumea sportului, numere de acrobație și contorsionism, street dance și zumba acrobatic, prezentate de celebrii Răzvan și Dani. Pe scenă va urca și Bianca Purice. În vârstă de doar 13 ani, ea este ambasadorul României la Acrodance și este dorită, pentru performanțele ei, de Cirque du Soleil. Acrobatic Show, trupa de 6 fete de la teatrul de stat din Chișinău, vor prezenta show-ul cu care au ajuns în finala Românii au Talent 2023.

RETRO FANTESIA PARTY, powered by UNTOLD

La ora 20.30 se dă startul distracției cu muzică și dans. Publicul este invitat la Retro Fantesia Party, powered by UNTOLD Festival, la scena de pe platoul Cluj Arena. Fanii sportului sunt încurajați să vina îmbrăcați tematic, cu echipamentul sportului lor preferat. Cele mai retro sport ținute vor fi recompensate cu premii surpriză. Accesul este liber.

INIȚIERE ȘI CLASE DE SPORT LA SCENĂ

Activitățile de inițiere continuă după programul obișnuit: 10.00-19.00. Cei care doresc au șansa să încerce oricare dintre cele peste 25 de sporturi prezente la festival, în zone special amenajate în zona platoului Cluj Arena și în Parcul Central din Cluj-Napoca. Clasele la scena Sports Festival vor avea loc între 11.30-17.00.

PROGRAM CLASE LA SCENĂ – SÂMBĂTĂ, 3 IUNIE:

11.30-12.00 – antrenament cu 18gym

13.00-14.00 – dance cu Project88

13.00-14.00 – zumba

14.00-15.00- yoga cu Anda Schoefmann (World Class)

15.00-16.00 – functional cu Endy Tudor (World Class)

16.30-17.00 – zumba, Retro Party Class

SPORTS TALKS & MASTERCLASS CU ANA MARIA BRÂNZĂ

 

De la ora 11.00 reîncep poveștile Sports Talks. Publicul este așteptat în parcul Radisson, să cunoască sportivi renumiți și profesioniști din sport, de vorbă cu Mihnea Măruță (11.00-13.00) și Cristian Mândru (16.00-18.00). Sâmbătă, 3 iunie, la Sports Talks sunt așteptați:

11.00 – Cristian Dulca, selecționerul Echipei Naționale de Fotbal Feminin;

11.45 – Corina Caragea, prezentatoare știri sportive Pro TV;

12.30 – Adrian Ilie, fotbalist român, membru al Generației de Aur;

16.00 – Ana Bogdan, jucătoare profesionistă de tenis (locul 63 WTA);

16.45 – Alexandru Cândea, project manager EURO Under-21, manager Departament Evenimente al FRF;

17.30 – Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Între 14.00-15.30, la Radisson Blu, campioana la scrimă Ana Maria Brânză va susține un masterclass dedicat profesioniștilor din domeniul sportului.

Clase la scenă_SF

COMPETIȚII: VOLLEY, RUGBY ȘI FOTBAL

Sâmbătă, 3 iunie, va începe competiția națională de amatori Beach Volley Super Open (3 – 4 iunie) la care vor participa 24 de echipe la categoria amatori masculin și 16 echipe la categoria amatori feminin. Concursul se va desfășura pe cele două terenuri de volei pe nisip amenajate în Parcul Babeș. Tot sâmbătă continuă competiția de fotbal Under 14 și va avea loc ultima etapă din Campionatul Regional de Rugby Under14, cu desemnarea Campioanei Regionale la finalul turneului. Festivitatea de premiere va avea loc între orele 16.00-16.30, la scena Sports Festival.

Sports Festival este cel mai mare eveniment multi-sport din România. Cea de-a patra ediție are loc în 1-4 iunie, la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*