• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Cum a fost la Untold Dubai

PESTE 185.000 DE FANI AU CELEBRAT, TIMP DE PATRU ZILE ȘI PATRU NOPȚI, PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI UNTOLD DUBAI. PRIMUL MEGA FESTIVAL DE MUZICĂ DIN DUBAI ESTE UN SUCCES FĂRĂ PRECEDENT ÎN EMIRATELE ARABE UNITE

 

PASIONAȚII DE MUZICĂ S-AU LĂSAT CUCERIȚI DE SHOW-URILE SUPERSTARURILOR GLOBALE: TÏESTO, HARDWELL, ARMIN VAN BUUREN, PSY, G-EAZY, ELLIE GOULDING, SEBASTIAN INGROSSO, TIMMY TRUMPET ȘI MULȚI ALȚII

 

 

În cele patru zile și patru nopți de festival, UNTOLD Dubai a setat un record de participanți, peste 185.000 de fani din întreaga lume au ales să descopere, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, universul UNTOLD, și să combine realul cu imaginarul.

 

În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment, și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

 

În cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, peste 45.000 de fani au ajuns în faimoasa locație EXPO City Dubai. Scena principală a fost gazda unui show legendar al senzației K-pop, PSY. Inițial un artist satiric de hip-hop în Coreea de Sud, PSY a devenit un fenomen global în 2012, cu lansarea piesei “Gangnam Style”, al cărui videoclip iconic a devenit primul care a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Cu o carieră de peste două decenii, PSY a continuat să captiveze publicul cu stilul său unic.

 

Show-ul live al sud coreanului a generat o euforie uriașă la scena principală a festivalului UNTOLD Dubai. “Văd că cei mai mulți dintre voi aveți telefoane inteligente, văd că foarte mulți dintre voi le folosiți pentru a filma. Acest show pe care l-am pregătit trebuie să rămână o amintire frumoasă, iar amintirile trebuie să rămână în memorie. Fiecare dintre voi e invitat să lase telefonul jos, să trăiască acest moment cu sufletul și inima deschisă, și să își creeze amintiri.” Acestea au fost cuvintele legendei K-pop la debutul show-ului de la scena principală.

 

 

 

Un show total, plin de energie, cu dansatori, proiecții video și un foc de artificii impresionant; acestea au fost argumentele cu care PSY și-a cucerit fanii la ediția de debut a primului mega festival de muzică din Dubai, UNTOLD.

 

Ultima seară a festivalului UNTOLD Dubai a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice. Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, parte a proiectului Swedish House Mafia, suedezul Sebastian Ingrosso, și-a uimit fanii cu un DJ set incredibil, în care a inclus cea mai nouă colaborare, “Skip”, piesă la care a lucrat cu Steve Angello și care va fi lansată oficial pe data de 23 februarie.

 

Australianul Timmy Trumpet, DJ care ocupă locul 6 în Top 100 DJ Mag, a fost energie de la prima, până la ultima măsură. Special pentru fanii UNTOLD Dubai, acesta a prezentat, în cadrul show-ului live de la mainstage-ul de festival, două piese în premieră la nivel mondial.

 

INNA, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cu un succes internațional uriaș, a avut un show live în care toată lumea de la mainstage a cântat și a dansat împreună cu artista care a doborât un record de vizualizări pe YouTube.

 

Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului UNTOLD au fost extraordinare pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. A fost un debut impresionant pentru prima ediție a celui mai mare festival de muzică din Dubai, UNTOLD Dubai.

 

UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului. Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix de stiluri și genuri muzicale.

 

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival, alături de senzația pop de origine britanică Ellie Goulding.

 

Cele patru zile de festival au fost ca o călătorie într-un univers în care singurele lucruri care au contat au fost conexiunea dintre oameni, muzica și emoția. Set-ul live al lui Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente de la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai. Olandezul le-a mulțumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai. Tiesto a fost entuziasmat de reacția publicului care l-a așteptat la mainstage.

 

 

 

 

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist, plin de energie. Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

 

Fiecare moment de la mainstage-ul UNTOLD Dubai a reprezentat o oportunitate de a crea momente unice și de a experimenta magia muzicii. Unul dintre artiștii care a generat euforie la ediția de debut a festivalului UNTOLD Dubai a fost Badshah. Premiat cu un trofeu în cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup și cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trăit alături de fani.

 

Diplo, Jillionaire și Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză extraordinară oferită de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Incluși de Billboard în clasamentul celor mai buni artiști din spectrul muzicii dance, americanii au dus noțiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artiști.

 

Jillionaire a avut o interacțiune constantă cu fanii pe tot parcursul show-ului, și au pregătit un moment în exclusivitate pentru fanii festivalului UNTOLD Dubai. Cea mai nouă colaborare cu Don Diablo, o piesă care s-a auzit în premieră mondială la scena principală a primului mega festival de muzică din Dubai.

 

Un alt artist așteptat de fani pe mainstage a fost americanul G-Eazy, iar maestrul stilului ,,future house”, olandezul Don Diablo a oferit un DJ set pregătit special pentru prima ediție UNTOLD Dubai.

 

Cu o pasiune incredibilă pentru muzica electronică, dar și datorită abilitații de a se conecta cu publicul, DJ BLISS unul dintre cei mai apreciați DJ din Emiratele Arabe, și-a cucerit publicul de festival cu un mix captivant.

 

Mainstage-ul festivalului UNTOLD Dubai a fost locul divertismentului și al bucuriei. Kris Fade, una dintre cele mai apreciate personalități media din Orientul Mijlociu, a pregătit o sesiune back-to-back specială pentru fanii UNTOLD, alături de Dean Curtis.

 

 

 

 

Edy Chereji, Co-Fondator și Co-CEO al Universului UNTOLD, a declarat despre succesul copleșitor al festivalului: UNTOLD Dubai a depășit așteptările noastre, iar răspunsul participanților a fost fenomenal. Suntem recunoscători pentru suportul și entuziasmul fanilor din întreaga lume, și suntem încântați că toată lumea a împărtășit bucuria acestei experiențe muzicale excepționale. UNTOLD Dubai nu a fost doar un festival, ci mai degrabă o celebrare globală a muzicii, a conexiunii și a emoțiilor pure. Pe măsură ce ne luăm rămas-bun de la 2024, anticipăm cu nerăbdare revenirea în 2025, cu și mai multă magie și surprize. Ne revedem în curând!”

 

UNTOLD Dubai a ridicat în mod incontestabil ștacheta pentru festivalurile internaționale de muzică, creând o experiență fără egal care îmbină perfect divertismentul, inovația și magia muzicii. Festivalul și-a lăsat amprenta asupra peisajului cultural din Dubai, pregătind terenul pentru edițiile viitoare care promit să ofere noi experiențe extraordinare.

 

Banii necheltuiți de pe brățara de festival pot fi rambursați online, începând din 19 februarie, până pe 23 februarie, la ora 23:59. Formularul de rambursare va fi disponibil în cadrul aplicației și pe site-ul oficial al festivalului.

 

Pentru mai multe detalii despre următoarea ediție UNTOLD Dubai, organizatorii sfătuiesc fanii să acceseze site-ul festivalului, www.untold.ae.

 

Au început planurile pentru revenirea acestui mega festival de muzică în 2025. Pentru a vedea toate momentele cheie ale UNTOLD Dubai 2024, fanii pot accesa @Untoldfestivaldubai pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*