• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Concerte de chitară la ANMGD

Concerte de chitara

Asociația Harmonia Cordis vă învită la două concerte de chitară organizate în incinta Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima”, la Studioul de Concerte în serile de 9 și 10 Octombrie de la orele 19:00. Invitații principali al acestor concerte sunt Alexandr Misko din Rusia, un fenomen al chitarei acustice fingerstyle cu o vastă varietate de tehnici și echipamente experimentale combinate într-un adevărat spectacol muzical; și marele virtuoz Antal Pusztai din Austria alături de Márton Stummer din Ungaria într-o formulă revigorantă de duo care îmbină muzica clasică pentru chitară cu muzica jazz.

Artiștii sus-menționați au sosit la Cluj-Napoca pentru a face înregistrări care ulterior vor putea fi auzite la Radioul online de chitară clasică Harmonia Cordis, iar în cadrul concertelor aceștia vor prezenta publicului roadele muncii lor din studio. În deschiderea concertelor vor interpreta lect. univ. dr. Beke István Ferenc și CDA drd. Babțan-Varga Florian, ambii fiind profesori la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Programul concertelor a fost selecționat în așa fel încât să includă artiști de vârste diferite, care interpretează stiluri muzicale diferite, chitara fiind o adevărată punte între generații. Așadar pe parcursul concertelor veți putea audia muzică clasică, muzică fingerstyle, muzică sud-americană, muzică jazz și muzică contemporană.

Vă aducem la cunoștință reglementările în vigoare conform cărora accesul este permis doar persoanelor deținătoare de certificat verde în baza vaccinării sau a trecerii prin boală. Sala de concert poate fi utilizată în capacitate de maxim 50%, așadar este necesară limitarea numărului de participanți. Astfel în vederea participării la concerte este necesară înregistrarea pe pagina www.harmoniacordis.org pentru a rezerva loc în mod gratuit. Accesul va fi permis și la locație în cazul în care rămân locuri libere. De asemenea purtarea măștii va fi obligatorie pe toată durata spectacolelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*