• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Concert Mihai Margineanu la Cluj

Mihai Margineanu la Cluj

SEARĂ DE VARĂ CU Mihai Margineanu la Cluj LA CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR DIN CLUJ  30 IUNIE 2022, ORA 19:30

Vacanța de vară a început, iar spațiile de distracție din inima Ardealului au devenit principalele puncte de atracție pentru clujeni. Evenimentele organizate în aer liber în centrul Clujului, festivalurile de muzică live sau de film atrag publicul de toate vârstele.

Ultima zi a lunii iunie vine în întâmpinarea publicului cu o propunere de neratat, o întâlnire de proporții cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni din sfera muzicii și a filmului românesc.

În originala sa combinație de comedy-folk, Mihai Mărgineanu împreună cu membrii trupei sale ajung la Cluj pentru un nou concert pus sub semnul distracției, al umorului și al bunei dispoziții. Evenimentul va avea loc joi, 30 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30. Cu un repertoriu alcătuit din melodiile de succes ale îndrăgitului artist presărate cu momente muzicale inedite, spectacolul va fi cu siguranța cea mai inspirată alegere pentru o seară a relaxării.

Mihai Margineanu la Cluj

De la piese ca „Zarița Zanga”, „Mai știi”, „Paraschivo”, „M-am dus să tai un copac”, „Pe sub norii de hârtie” și ajungând până la referenele celebrelor melodii „Mă iubește femeile”,„Gore din Chitila”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, ”Jana era Croitoreasă” sau ”Aviația dă senzația”, Mihai Mărgineanu le promite spectatorilor două ore extraordinare, pline de energie.

Cu magnetismul său aparte, artistul Mihai Mărgineanu cucerește publicul la fiecare apariție, atât în concertele pe care le susține cu succes pe scenele din toată țara cât și pe micul ecran unde îl regăsim în rolul lui Ardiles din serialul „Las Fierbinți”. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că show-urile lui sunt îmbogățite cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu.

Pe ritmuri de folk, pop și rock artistul aduce la viață povești veritabile din muzica tradițională și lăutărească, reușind în același timp să distreze, să ridice la dans și să ofere publicului trăiri și senzații intense. Plin de ironie și autoironie, repertoriul său oferă momentele de relaxare și distracție îndelung așteptate. Mihai Mărgineanu este fără doar și poate un artist care încântă privirile și sufletele tututror românilor, indiferent de vârstă.

Biletele pentru concertul programat pe 30 iunie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, sunt disponibile atât online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Entertix.ro cât și fizic în librăriile Cărturești din Cluj și la Casa de bilete a sălii de spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*