• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Cel mai așteptat show pe ritmuri latino

show pe ritmuri latino

Săptămâna aceasta, Casa de Cultură a Studenților din Cluj își redeschide porțile și devine gazda unuia dintre cele mai așteptate show-uri pe ritmuri latino. Cu un format de succes prezentat pe toate continentele, spectacolul va fi pus în scenă joia aceasta, 9 iunie, începând cu ora 19:30. show pe ritmuri latino  show pe ritmuri latino 

 

Cele mai îndrăgite refrene din muzica de colecție a anilor ‘70-’90  precum „El Meneaito”, „Macarena”, Kalimba de Luna”, „El tic, tic, tac” sau „La Mamba se vor auzi LIVE în interpretarea artiștilor internaționali Los Locos și Toni Esposito prezenți pentru prima dată pe o scenă din Cluj.

De asemenea, artista de origine italiană, Sonia Mosca – finalista ediției X-Factor 2020, din echipa Deliei, care a cucerit jurații și publicul cu vocea sa impresionantă va completa atmosfera serii cu momente muzicale fascinante alături de artiștii români AlenClay David și Nelu Nicoară unul dintre cei mai populari soliști ai momentului.

 

Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00.

Biletele pentru spectacolul ce va avea loc joia aceasta, pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților, zilnic între orele 12:00-18:00, din librăriile Cărturești sau online de pe Entertix.ro, Myticket.ro și Eventim.ro.

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat.V- 90 lei, Cat.IV – 115 lei, Cat.III – 145 lei, Cat.II – 155 lei și Cat.I – 165 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*