• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Campania Încalță un copil, de iarnă! se apropie de final

Încalță un copil

Campania Încalță un copil, de iarnă! se apropie de final

Am intrat în ultima săptămână în care mai puteți trimite ghetuțe pentru campania Încalță un copil, de iarnă!.

Este o campanie pornită din suflet, dedicată copiilor care nu știu ce înseamnă să zâmbești sau să primești cadou. Mirela Retegan, alături de Gașca Zurli și asociațiile partenere din țară, își propune să încalțe, pas cu pas, copiii desculți din România.

Ultima zi în care puteți trimite pachete cu ghetuțe este 30 noiembrie 2020. Anul acesta, Mirela și-a popus să strângă 10.000 de ghetuțe noi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie de toți oamenii buni care pot da o mână de ajutor.

Este ultima săptămănă din campania Încalță un copil, de iarnă. cum poți ajuta?

Puteți comanda online o pereche de ghetuțe pentru un copilaș care nu are ce pune iarna în picioare. Poate fi de băiat sau de fată, doar să vă asigurați că treceți pe cutie mărimea.

Ce mărimi pot fi ghetuțele?

Orice mărime este binevenită, indiferent că este pentru fată sau băiat. Avem copii de toate vârstele, de la 0 la 18 ani.

Unde se pot trimite?

În București, la sediul Zurli din strada Intrarea Tudor Ștefan nr 57, sector 1, telefon 0728.143.173, Compania de Evenimente Zurli.
Pentru restul țării, adresele sunt disponibile aici: https://zurli.ro/…/unde-putei-dona-ghetue-incalta-un-copil-…

Ce se mai poate pune în cutie?

Un fular, o bluză, mănuși, geacă, o jucărie, o carte, caiete sau carioci. Orice i-ați pune și copilului vostru.

Până când pot ți trimise sau aduse pachetele?

Până pe 30 noiembrie ora 18.00.

Ghetuțele ajung în toate colțurile țării. Sunt liste întregi de la asociațiile care au solicitat ajutorul: Asociația Bucuria Darului din Brașov care are în grijă aproape 1000 de copii din 27 de sate, Asociația Maria Holtzhauser care se ocupă de copii din ntoate zonele țării, în Călărași, Vaslui, Dolj, Rm.Vâlcea, la copiii de pe listele World Vision România. La Buzău, unde Asociația Atelierul de Bine are grijă de este 400 de prichindei din satele buzoiene, la Constanța și la Suceava. Acestea sunt doar câteva din locurile în care vor ajunge pachetele.

Cei care doresc să susțină campania financiar o pot face folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundația Noua Generație
Cont LEI RO70INGB0000999906701090
Cont EURO- RO67INGB0000999910896976
Banca: ING Bank. Detalii tranzacție: campanie “ Încalță un copil, de iarnă!”

Încalță un copil

Mii de copii umblă zeci de kilometri pe zi cu încălțări rupte, care le scapă din picioare, fiindu-le mult prea mari, pentru că le poartă la comun cu frații sau chiar cu părinții. Într-o lume în care majoritatea alege să întoarcă capul în altă parte, Mirela se uită în direcția copiilor care nu au avut norocul să se nască în familii care să le asigure cele necesare.

Pentru copiii din satele ascunse și uitate ale României, Moș Nicolae nu pune în ghetuțe ceva dulce, ci cârpe care să căptușească găurile prin care trece apa când plouă și zăpada când ninge.

S-au alăturat campaniei asociații și comunități din Timișoara, Craiova, Satu Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Arad, Iași, Rm. Vâlcea, Focșani, Botoșani, Vaslui, Călărași, Dej, Giurgiu, dar și companii care ne susțin fie cu produse, fie financiar pentru a ajunge la cele 10.000 de ghetuțe, ori companii ai căror angajați s-au mobilizat să achiziționeze cât mai multe ghetuțe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*