• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Burse pentru persoane care vor sa lucreze in IT

TestingScool_bursa

Burse pentru persoane care vor sa lucreze in IT

TestingScool oferă două burse pentru viitori testeri. Care sunt condițiile și cine se poate înscrie

Platforma educațională TestingScool pune la bătaie două locuri gratuite la cursul Explorer, care va începe în luna aprilie și care se va desfășura online.

Pot concura pentru cele două burse pasionații de tehnologie care nu au experiență în domeniul IT, dar își doresc să se dezvolte ca testeri. Sunt eligibile pentru un loc gratuit persoanele care au un venit lunar mai mic de 3.000 lei, care stăpânesc limba engleză și au cel puțin cunoștințe de bază de operare PC.

„Când am inițiat TestingScool, ne-am dorit să oferim ce avem noi mai bun: cunoștințe, informații, conexiuni și oportunități. Suntem însă conștienți că unii candidați excelenți pentru cursurile pe care le organizăm nu vor reuși să-și achite contravaloarea cursului, din motive plauzibile. Unii dintre ei poate fac parte din categorii defavorizate sau au fost nevoiți să se întrețină pe ei și familiile lor, iar opțiunea înscrierii la curs și a achitării lui nu este o opțiune fezabilă. Dacă locul lor chiar este la TestingScool, aceasta e o soluție să-i susținem, prin aceste două burse”, afirmă Andrei Ghinescu, co-fondator TestingScool.

Înscrierile pentru bursa TestingScool Explorer se pot face online până în 30 martie, iar cei interesați trebuie să completeze formularul disponibil aici: https://testingscool.ro/bursa/.

Cursul Explorer va începe în aprilie și va dura 8 săptămâni, iar grupele vor fi de maximum 12 persoane. La finalul cursului, absolvenții vor putea, printre altele, să planifice, execute și să evalueze testarea produselor, vor putea să identifice, să investigheze probleme și vor putea prioritiza experiența utilizatorilor.

Burse pentru persoane care vor sa lucreze in IT

Plan de carieră și expunere internațională 

În cadrul celor 8 module, toți cursanții vor învăța teoretic, dar mai ales practic ce înseamnă testingul și își vor crea un portofoliu cu propriile lor lucrări. Pe lângă pregătirea teoretică și practică, TestingScool îi va ajuta pe cursanți să-și construiască un plan de carieră în testing, pe caracteristicile lor profesionale și personale.

Totodată, absolvenții TestingScool au parte de expunere și credibilizare pentru că profilul fiecărui candidat poate fi văzut și studiat de către angajatorii din întreaga rețea internațională.

Trainerii TestingScool vor preda personalizat și adaptat pentru fiecare cursant pentru că și pregătirea, nevoile și experiența participanților sunt diferite.

„Valorificăm potențialul fiecărui cursant și îi ajutăm pe cei cu care vom lucra să se folosească de tot ceea ce știu deja în meseriile lor de acum ca să devină testeri autentici, performanți și  competitivi. Dăm mai departe ceea ce fiecare dintre noi, fondatorii și trainerii, am învățat în zeci de ani de testing”, afirmă Andrei Conțan, trainer și co-fondator TestingScool.

În acest moment în echipă sunt 7 traineri care cumulat au o experiență de peste 100 de ani în software testing la Parlamentul European și în companii Forbes 500 din țară și străinătate.

Apartenența la Romanian Testing Conference, principala conferință de profil din Europa Centrală și de Est, le dă cursanților ocazia să se inspire de la cei mai buni, să practice și să experimenteze testarea la un alt nivel, cu mentori și specialiști internaționali care au dezvoltat platforme cunoscute și apreciate în toată lumea.

Detalii despre TestingScool și despre bursele TestingScool Explorer găsiți pe ww.testingscool.ro și pe rețelele de Facebook, Instagram și Linkedin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*