• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Biletele la Sports Festival, puse în vânzare

Biletele la Sports Festival

Del Piero, F. Cannavaro, G. Hagi, câțiva dintre invitații de top la meciul de retragere al lui Adrian Mutu  Biletele la Sports Festival

  

Biletele de acces la super-meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival 2022 au fost puse în vânzare marți, 5 aprilie. Fanii fotbalului și ai tenisului pot să  își asigure participarea la cele două evenimente sportive mult așteptate, care vor include elemente de show și invitați de top. Meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău va avea loc vineri, 10 iunie, în BT Arena, iar alături de el, pe teren, va intra Simona Halep. Duminică, 12 iunie, Cluj Arena va fi gazda meciului de retragere al lui Adrian Mutu, care va juca împreună cu foști coechipieri și prieteni din România și Italia. Biletele la Sports Festival

Printre marii sportivi invitați la evenimentul prin care se va celebra cariera sportivă a lui Adrian Mutu se numără Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și Gheorghe Hagi.

 

Alessandro Del Piero: ”Vreau să îi mulțumesc lui Adrian și organizatorilor pentru invitația de a participa la partida din 12 iunie. Sper să fiu alături de voi, dar între timp vă trimit o îmbrățișare mare!”

Fabio Cannavaro: ”Vreau să vă spun că meciul care a fost amânat acum ceva vreme va avea loc în 12 iunie 2022. O să fie acolo și prietenul meu Adrian Mutu. Adrian, sfatul meu este să te antrenezi, ca să nu te faci de râs. Ciao!”

 

Gheorghe Hagi:Mă bucur să fim împreună la meciul de retragere al lui Adi, să ne bucurăm de fotbal! Vă așteptăm în tribune!”

 

Horia Tecău și Simona Halep vor reveni în Cluj și vor juca la dublu, în cadrul unui demonstrativ de tenis, împreună cu invitații lor.

 

 

”Intrăm din nou împreună pe teren! De data aceasta, nu pentru trofee sau pentru medalii, ci o facem pentru noi, și pentru voi. În iunie, ne vedem la Sports Festival, în Cluj-Napoca. Vom sărbători împreună pasiunea noastră pentru tenis!”

 

Biletele pentru cele două meciuri demonstrative din cadrul Sports Festival 2022, pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2022 la cea de-a treia ediție. În cadrul lui, vor avea loc, pe lângă meciurile demonstrative, cursuri gratuite de inițiere în peste 30 de sporturi, demonstrații sportive, competiții pentru amatori și discuții cu mari campioni și specialiști din sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*