• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Arrival Festival se amana pentru 2022

Arrival festival se amana 2022

În ciuda eforturilor organizatorilor Arrival Festival se amana pentru 2022

 

Arrival Festival se amana pentru vara anului 2022. Unul dintre cele mai mari evenimente artistice din regiunea Valea Jiului care avea termen de desfășurare la sfârșitul lunii august, 2021 a fost reprogramat pentru vara anului 2022. După un an de zile de muncă din partea organizatorilor “Arrival”, măsurile luate de guvern i-au forțat să anunțe reprogramarea acestuia pentru 2022.

“În ciuda așteptărilor mărețe vă anunțăm cu tristețe în suflet că festivalul Arrival a fost amânat pentru August 2022. Înțelegem că acestea nu sunt veștile la care ați sperat cu toții și simțim aceeași dezamăgire. Situația a fost deprimantă în 2020, de aceea ne doream să readucem magia în inimile voastre în vara anului 2021. Am lucrat fără încetare în ultimul an pentru a ne transforma visul în realitate, dar s-a dovedit a fi o misiune imposibilă. Cu toate acestea, suntem siguri că anul viitor tărâmurile fermecate vor ieși din umbra munților românești. Este doar o chestiune de timp și chiar dacă trebuie să ne înarmăm cu puțină răbdare, garantăm că Festivalul Arrival vă va aștepta cu muzică răsunătoare și lumini strălucitoare.” declară directorulul festivalului, Andrei Popa.

Chiar dacă festivalul “Arrival” a fost reprogramat, echipa ambițioasă din spatele lui anunță organizarea mai multor evenimente artistice și culturale în diferite locuri de pe teritoriul României, toate organizate sub brandul “Arrival” în decursul acestui an.

“ Odată cu reprogramarea festivalului, magia acestuia nu se stinge deoarece brandul Arrival va organiza o multitudine de evenimente artistice în diferite locații de pe teritoriul României. Cultura integrează, inspiră, promovează, vindecă și ajută fiecare persoană cu care intră în contact astfel echipa noastră încearcă să diversifice evenimentele care vor avea loc tocmai pentru a ajuta oamenii să treacă mai ușor peste momentele grele aduse de pandemie. ” Arată Andrei Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*