• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Ana Bogdan în sferturi la Transylvania Open WTA 250

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile Transylvania Open WTA 250

Jaqueline Cristian și Andreea Mitu vor juca semifinale la dublu!

Ana Bogdan s-a calificat miercuri, 7 februarie, în sferturile de finală ale Transylvania Open WTA 250, în urma unui meci cu multe emoții și reveniri. Ea a întâlnit-o pe teren pe Erika Andreeva și a câștigat meciul cu un scor echilibrat de 6-4, 6-4.

Ana Bogdan: ”A fost un meci intens, mă așteptam să fie așa pentru că este o jucătoare puternică. Dar am fost foarte motivată să joc cât mai bine și să fac un meci frumos, un meci care în primul rând să îmi placă, și în al doilea rând să fie și eficient. Energia pe care o am aici și suportul din parte publicului sunt unice.”

Ana Bogdan, în sferturi la Transylvania Open WTA 250

Tot miercuri, Elisabetta Cocciaretto și Sara Errani s-au calificat în turul doi al turneului, în urma ultimelor meciuri din primul tur. Nuria Parrizas Diaz este prima jucătoare calificată în sferturile Transylvania Open. Ea a eliminat-o din turneu pe Anna Blinkova, câștigătoarea marelui titlu Transylvania Open WTA 250 în 2022, cu o victorie obținută în trei seturi. Tot un meci maraton a fost și cel dintre Arantxa Rus, favorita numărul unu a turneului, și Alizé Cornet: 4-6, 6-4, 6-0.

Jaqueline Cristian și Andreea Mitu s-au calificat miercuri în semifinalele de dublu! Ele le-au eliminat din turneu pe favoritele nr. 2 de pe tablou: Viktoria Hruncakova și Alexandra Panova, scor: 6-4, 4-6, 10-7.

Rezultatele meciurilor de miercuri, 7 februarie:

QF – [WC] J. Cristian (ROU) / A. Mitu (ROU) d. [2] V. Hruncakova (SVK) / A. Panova 64 46 10-7

R16 – [1] E. Hozumi (JPN) / M. Ninomiya (JPN) d. O. Kalashnikova (GEO) / S. Murray Sharan (GBR) 64 61

R16 – H. Dart (GBR) / T. Mihalikova (SVK) d. I. Khromacheva / M. Kolodziejova (CZE) 60 75

R16 – [3] I. Gamarra Martins (BRA) / Y. Sizikova d. A. Anshba / Y. Wickmayer (BEL) 64 62

R16 – [1] A. Rus (NED) d. [Q] A. Cornet (FRA) 46 64 60

R16 – [8] A. Bogdan (ROU) d. [Q] E. Andreeva 64 64

R16 – N. Parrizas Diaz (ESP) d. [3] A. Blinkova 61 36 64

R32 – [5] E. Cocciaretto (ITA) d. [Q] E. Arango (COL) 60 61

R32 – S. Errani (ITA) d. C. McNally (USA) 62 64

Ana Bogdan, în sferturi la

Joi, 8 februarie, continuă meciurile din turul II. Partida zilei pentru fanii din România este cea dintre Jaqueline Cristian și Clara Tauson.

Programul meciurilor TERENUL CENTRAL – start ora 11.00:

[5] E. Cocciaretto (ITA) vs [Q] H. Dart (GBR)
A. Sevastova (LAT) vs [6] E. Avanesyan
NB 3:30 PM S. Errani (ITA) vs [2] T. Maria (GER)
NB 6:00 PM C. Tauson (DEN) vs J. Cristian (ROU)
C. Osorio (COL) vs K. Pliskova (CZE)

Programul meciurilor TERENUL 2 – start ora 11.00:

[4] A. Bondar (HUN) / K. Zimmermann (BEL) vs E. Lechemia (FRA) / O. Nicholls (GBR)
C. McNally (USA) / A. Muhammad (USA) vs [3] I. Gamarra Martins (BRA) / Y. Sizikova
After suitable rest [1] E. Hozumi (JPN) / M. Ninomiya (JPN) vs H. Dart (GBR) / T. Mihalikova (SVK)

În total, 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu. Cinci jucătoare din România se află pe tabloul principal de simplu al Transylvania Open WTA 250 au mai rămas Ana Bogdan, Jaqueline Cristian.

Bilete și acces

Cei care doresc să vină la Transylvania Open pot achiziționa bilete sau abonamente de pe site-ul entertix.ro. Costul lor variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc.

TO_4

Cea de-a patra ediție a turneului de tenis din Cluj-Napoca are loc în sala polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, în perioada 3-11 februarie 2024. Meciurile se joacă indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. În total, 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267,082$.

Despre Transylvania Open WTA 250

Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250. Evenimentul reunește jucătoare de top din întreaga lume pentru o săptămână de competiție intensă în BT Arena din Cluj-Napoca. Cu o creștere constantă în popularitate, Transylvania Open WTA 250 continuă să promoveze tenisul feminin în România și în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*