• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

Acces Discoteca ’80 Cluj

Acces Discoteca ’80 Cluj

INFORMAȚII IMPORTANTE: Acces Discoteca ’80 Cluj

 

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament. Acces Discoteca ’80 Cluj Acces Discoteca ’80 Cluj

Participarea la Discoteca ‘80 Cluj, ediția 2021, se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, accesul la eveniment este permis persoanelor care prezintă certificatul digital de VACCINARE EU GREEN PASSPORT  sau rezultatul unui test ANTIGEN negativ* (din ultimele 24 de ore) sau un test PCR negativ (din ultimele 72 de ore) sau persoanelor sau persoanelor care au suferit de COVID și se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Publicul este invitat să urmărească constant anunțurile organizatorilor pentru a fi în permanență la curent cu eventualele actualizări ale situației.

*Vor fi disponibile teste antigen la fața locului, în perimetrul BT Arena – costul unui test va fi 29 de lei. ATENȚIE! Nu sunt acceptate testele antigen efectuate acasă și neînsoțite de buletin de analiză medicală eliberat de un laborator autorizat.

Spectacolul va începe la ora 19:00. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17.00. În prealabil, se va desfășura un proces de check-in în perimetrul BT Arena, ce presupune verificarea, după caz, a:

 • Certificatului de Digital EU Covid Green Passport pentru vaccin, SAU
 • rezultatului negativ al unui TEST RAPID ANTIGEN** (nu mai vechi de 24 de ore, emis de către o unitate medicală autorizată – recomandăm efectuarea acestor teste la centrul de testare amenajat la BT Arena) SAU
 • rezultatului negativ al unui TEST PCR (nu mai vechi de 72 ore) SAU
 • dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

Împreună cu aceste documente se va verifica un act de identitate alături de un bilet de intrare valid (biletele nu sunt nominale). La finalul procesului de check-in, posesorii biletelor vor primi o brățară de acces cu inscripția LOCURI ÎN TRIBUNE sau PARTY ZONE (după tipul biletului achiziționat), DOAR cu această brățară vor putea intra în BT Arena.

Persoanelor care prezintă un test antigen sau PCR cu rezultat POZITIV li se va interzice accesul în BT Arena, valoarea biletelor NU se restituie. 

Birourile de CHECK-IN și de TESTARE RAPIDĂ vor funcționa după următorul program:

 • vineri, 17 septembrie, între orele 17:00-21:00
 • sâmbătă, 18 septembrie, între orele 11:00-20:00

Pentru evitarea aglomerării, recomandăm trecerea de procesul de check-in cât mai devreme posibil.

Toți spectatorii vor fi termoscanați la intrarea în incinta BT Arena și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască. De asemenea spectatorii sunt obligați să dețină un act de identitate și Certificatul Digital EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test rapid antigen sau test PCR. Autoritățile pot oricând, pe durata spectacolului să solicite și să verifice autenticitatea acestor documente.

Din cauza restricțiilor de capacitate, accesul minorilor la eveniment se face DOAR în baza unui bilet valid.

În cazul minorilor care au împlinit 7 ani, CHECK-IN-ul se face prin prezentarea:

 • unui test ANTIGEN negativ (din ultimele 24 de ore), sau
 • unui test PCR negativ (din ultimele 72 de ore), sau
 • unei dovezi de VACCINARE (certificatul digital EU green passport), sau
 • dovadă de infectare Covid (între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2).

Prezentarea de documente false, fie că este vorba de adeverințe false de vaccinare, de trecere prin boală, dovezi care să ateste rezultatul testului sau Certificate Digitale EU COVID-19, constituie fapte de infracțiune, care pot fi pedepsite cu până la 3 ani de închisoare, pentru fals și uz de fals, conform Codului Penal.

Toți participanții sunt obligați să respecte toate normele în vigoare privind combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV2 valabile la momentul desfășurării Concertului, înțelegând că răspund pentru nerespectarea acestora. 

Participanții au obligația de a se informa în prealabil cu privire la măsurile aplicabile.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice, pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul Discoteca ’80, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc – selfie stick, aparate foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Spray-uri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BT Arena.

One Reply to “Acces Discoteca ’80 Cluj”

 1. […] Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la BT Arena cât mai devreme, pentru a evita aglomerarea. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17.00. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*