• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

A treia zi Neversea 2022

A treia zi Neversea 2022

A treia zi Neversea 2022

Trupa Black Eyed Peas a facut o sesiune live cu peste 70.000 de fani Neversea. Steve Aoki. Alan Walker, Carla`s Dreams, Brennan Hart si Manuel Riva – Headlineri in cea de-a treia zi a celui mai mare festival organizat pe o plaja din Europa.

NEVERSEA2022_0709_232529-6342_ALIVECOVERAGE-CTL

Ziua de sâmbătă, a treia zi de experiență Neversea, a fost trăită intens de cei peste 70.000 de participanți veniți la malul Mării Negre din toate colțurile lumii. Cele cinci scene ale festivalului au fost locul perfect pentru cel mai frumos weekend de vară.

Legendara trupă Black Eyed Peas a reușit să adune la mainstage generații diferite, care aveau în comun bucuria de a dansa pe cele mai cunoscute piese ale band-ului din Statele Unite. Will.i.am, solistul trupei și-a manifestat public recunoștința pentru faptul că România și-a deschis brațele pentru Ucraina: “What country is this? Thank you, Romania!

Ca la fiecare apariție live, membrii Black Eyed Peas, care se află în turneu european, au inclus în concertul susținut în cea de-a treia zi a festivalului Neversea piesele cu care au reușit să domine în clasamentele lumii, producții noi și au invitat publicul la o sesiune de improvizație. Toată lumea a cântat “I Love Romania”.

La finalul show-ului cei patru membri ai trupei au mărturisit că publicul din România este spectaculos pentru energia incredibilă pe care o emană.

 Aflat în lista celor mai buni DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea pentru DJ set-ul său epic, pentru celebrul moment „Cake Me!” și pentru cel mai frumos “Crowd Control/Light Control”. Mainstage-ul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în aer.

Alan Walker a ales să își înceapă prima vacanță din 2022 în România, unde va sta pentru câteva zile. Artistul norvegian a venit însoțit la festivalul Neversea de mama și sora sa. Emoționat de felul în care a fost primit, Walker le-a mărturisit fanilor că a așteptat vreme de trei ani acest moment, timp în care a produs piese noi pentru publicul său. În set-ul de la mainstage, norvegianul a inclus producții din noul său album “Walkerverse” lansat pe 17 iunie.

Neversea2022_0709_233250_0557_CR

Membrii  trupei Carla’s Dreams au cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar duo-ul W&W a dus energia de festival la nivelul următor cu un DJ set marca Rave CultureManuel Riva și Brennan Heart au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi a festivalului.

 

Experienta Neversea a fost completa datorita artistilor care au urcat pe scenele secundare ale festivalului – The Ark, Daydreaming, Oasis si Temple 

 

Pentru a treia zi consecutivă, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat.Unul dintre cei mai așteptați artiști a fost rapper-ul canadian bbno$. Acesta le-a spus fanilor că show-ul din România a fost o experientă incredibilă, pe care a trăit-o intens.

Baby No Money a pregătit și un moment special, a inclus în live-ul său piesa “Ani de liceu”. Toată lumea de la The Ark a cântat și a dansat alături de artistul care a ajuns în toate clasamentele lumii cu single-ul „Lalala”.

Trupa Șatra B.E.N.ZNane, unul dintre cei mai iubiți artiști din trap-ul românesc și producătorul israelian Borgore au reușit să pună plaja în mișcare cu piesele incluse în show-urile live de la The Ark.

Neversea2022_0709_233714_0581_CR

Dub FX & Woodnote, CONNECT-R & Johny Romano, Azteca și AlbertNbN au urcat pe scena The Ark în cea de-a treia zi a festivalului Neversea.

Amelie Lens, una dintre artistele care domină în cultura techno, în 2021 a ocupat locul 6 în Alternative Top 100 DJs, a ajuns în a treia zi a festivalului Neversea la scena Temple alături de belgianul Milo Spykers, de CezarPrâslea și Sit, cei mai cunoscuți DJ underground din România.

La scena OasisPascal Junior, Arias, Rave Republic, Vali Bărbulescu b2b Lucian Bărbulescu, Maryo, Adrian Șaguna b2b Sasu, Adrian Funk, Bogdan Vix, Andrew Maze și Alexunder Base, artiștii invitați în cea de-a treia zi a festivalului Neversea, au create mix-ul perfect de housedeep și tech house.

Neversea2022_0709_234554_0336_DFL

Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă, la mainstage de Azteck, urmat de One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac)Delia, Tyga, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO with Alexandra Stan (Special Guest) și Tujamo.

Scenele secundare vor reuni nume de top din genul underground precum: MahonyJamie JonesKrewellaCulese din CartierLee BuridgeSebastian LegerAlbwho.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe neversea.com și în aplicația mobilă Neversea Festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*