• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

A șasea zi a turneului de tenis Winners Open WTA250

A șasea zi Winners Open

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale A șasea zi Winners Open

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului Winners Open WTA250, după victoria câștigată în meciul cu Kristyna Pliskova (7-5, 6-3). Mihaela este singura jucătoare din România care a rămas în cursa pentru marele titlu din Cluj. Mihaela Buzărnescu a revenit în forță în circuitul WTA după trei ani dificili și va juca mâine cu Mayar Sherif. Egipteanca este prima jucătoare din țara ei care ajunge în semifinalele unui turneu WTA! A șasea zi Winners Open A șasea zi Winners Open

A șasea zi Winners Open

Mihaela Buzărnescu: M-am bucurat enorm să câștig acest meci și sper să vină lumea și mâine într-un număr mare, fiind weekend. Îi aștept cu drag, sunt singura româncă rămasă și sper să vină să mă susțină și să se bucure de toate meciurile care vor fi disputate aici la Winners Open, pentru că este un turneu foarte bine organizat. Îl felicit pe Patrick pentru că a făcut turneul ăsta să fie posibil. Nu mă gândesc la un trofeu încă, pentru că mai sunt două meciuri de jucat. În primul rând, meciul de mâine e cel mai important, în funcție de rezultatul de mâine voi putea juca duminică sau nu. Bineînțeles că ar fi incredibil de frumos să câștig un turneu în România; și la prima ediție din Cluj, mai ales că îmi place foarte mult acest oraș.

Aleksandra Krunic este o altă surpriză a turneului din Cluj. Clasată pe locul 268, ea a venit din calificări, iar astăzi a învins-o pe Anna-Karolina Schmiedlova (6-3, 6-0). Ultimul meci al zilei dintre Seone Mendez și Andrea Petkovic a fost întrerupt și va fi reluat mâine (7-6, 4-6, 1-5).

A șasea zi Winners Open

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au pierdut astăzi la dublu în meciul reluat astăzi cu Alexandra Panova și Julia Wachaczyk. Mayar Sherif va juca mâine finala la dublu cu Katarzyna Piter, împotriva echipei formată din Natela Dzalamidze și Kaja Juvan.

One Reply to “A șasea zi a turneului de tenis Winners Open WTA250”

  1. […] Meciul va începe duminică, la ora 17.00, pe terenul central. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*