• Str. Eroilor 378 Floresti, Jud Cluj
Open

7.000 mii de spectatori la concertul susținut de Chris Norman la Cluj

Chris Norman la Cluj

Radu Groza: “Chris Norman va concerta la Sala Palatului pe 6 noiembrie 2023”

Liderul trupei Smokie, Chris Norman, a susținut joi seara, un concert de senzație în BT Arena din Cluj-Napoca în fața a 7.000 mii de spectatori care au fredonat piesele sale.

În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, au cântat Ovidiu Lipan Țăndărică & Jessie, dar și Paul Ciuci, de la ”fabrica de hituri Compact”.

Liderul audiențelor, Dan Negru a creat un moment special provocându-l pe Ovidiu Lipan Țăndărică sa ridice sala în picioare cantand la orice obiect. Ovidiu a primit ropote de aplauze și a ridicat sala în picioare după ce a cântat impreuna cu publicul la un scaun.

Apoi, împreună cu toboșarul Compact, Ionut Micu, au ținut un tandem la tobe, iar publicul a devenit frenetic.
Paul Ciuci a incantat publicul aducand aminte de hiturile trupei Compact, iar trupa sa a primit ropote de aplauze.

Chris Norman a salutat publicul în românește și a spus: ”Bună seara, ce mai faci, bine” și ”Mulțumesc”.

Spectatorii au cântat versurile și refrenurile tuturor pieselor alături de Chris Norman si spre marea satisfacție a acestuia, publicul a si dansat.

Un artist de exceptie a fost uimit și bucuros de cât de mulți oameni au fost prezenți la spectacolul lui și a postat pe Facebook- ul oficial mulțumire publicului din România si a aclamat multumiri audientei grozave de la Cluj.

Chris Norman la Cluj

“Ne bucuram ca am reusit impreuna cu nume mari ale muzicii romanesti si internationale sa realizam acest spectacol grandios. Acest numar mare de bilete vandute reprezinta si faptul ca publicul isi doreste asemenea show-uri, asa ca va anutam oficial al doulea concert Chris Norman (Smokie) in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde va asteptam cu drag. Ne asteptam ca si la Bucuresti sa avem public de toate varstele, asa cum am avut si la Cluj pentru muzica buna nu are varsta”, a încheiat organizatorul evenimentului, Radu Groza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*